ΤΟΠΙΚΑ

Αλβανός και ο δεύτερος δράστης της ληστείας σε βάρος ζευγαριού ξενοδόχων

αλβανός-και-ο-δεύτερος-δράστης-της-λησ-242353

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 28χρονου Αλβανού εξέδωσε ο Ανακριτής Βόλου, καθώς από την προανάκριση και τις έρευνες των αντρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος Αλβανός είναι ο δεύτερος δράστης από τους τρεις που είχαν διαπράξει την ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου σε βάρος ζευγαριού ξενοδόχων στα Χάνια Πηλίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου, τρεις δράστες που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους παραβίασαν παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο αδελφός γνωστού ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού με την οικογένειά του.

Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του και κλείδωσαν τη μητέρα του σε ένα δωμάτιο. Αφήρεσαν χρηματικό ποσό 23.500 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ περίπου, εξήντα χρυσές λίρες Αγγλίας, δύο κυνηγετικά όπλα, κινητά τηλέφωνα, και στη συνέχεια είχαν διαφύγει με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, το οποίο εντοπίστηκε από το GPS.

Ωστόσο μετά από λίγες ώρες είχε συλληφθεί ο ένας εκ των τριών δραστών, ένας 28χρονος Αλβανός, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί 6.000 ευρώ και ένα ρολόι που είχε αφαιρέσει από τον ιδιοκτήτη της οικίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου