ΤΟΠΙΚΑ

Πρόβλημα για τον Εθνικό Ολυμπιακό η μικρή παρουσία του κόσμου

πρόβλημα-για-τον-εθνικό-ολυμπιακό-η-μι-851206

Ισως είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ελλάδα μια ομάδα με τόσο καλό ρόστερ …μια ομάδα που έχει στη δύναμη της παίκτες που έχουν θητεία στην Α Εθνική …. μια ομάδα που προσφέρει θέαμα ….να μην έχει κόσμο.
Ισως το μοναδικό φαινόμενο στην Ελλάδα ο Βόλος να έχει δυο Ολυμπιακούς(!) στοιχίζει στον Εθνικό Ολυμπιακό, που στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια του, το ένα μάλιστα με ομάδα Α Εθνικής και το άλλο Θεσσαλικό ντέρμπι, το θέμα συζήτησης δεν ήταν η ετοιμότητα της ομάδας, άλλα η απουσία του κόσμου.
Ο Εθνικός Ολυμπιακός, παρά τις ηχηρές μεταγραφές, παρά την καμπάνια που κάνει με εορταστικές εκδηλώσεις για τα 70χρονά του και τα φθηνά εισιτήρια διαρκείας, δείχνει ότι το μεγάλο του πρόβλημα είναι η μικρή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.
Στον Εθν. Ολυμπιακό πάντως αισιοδοξούν ότι ο κόσμος θα δώσει το “παρών” στο γήπεδο και αυτό θα οφείλεται τόσο στο καλό ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα όσο και στο ότι από την αρχή του πρωταθλήματος θα δείξει πως θα είναι πρωταγωνίστρια στην Γ εθνική .
Πρόβλημα για τη Βολιώτικη ομάδα είναι και το γήπεδο, αφού, όπως όλα δείχνουν, αν δεν παραχωρηθεί χωρίς ορούς το ΕΑΚ Βόλου, η εναλλακτική λύση είναι το Πανθεσσαλικό που στους μέχρι τώρα αγώνες δείχνει άδειο!!!

Ηδη τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, με τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική να προσδοκούν τώρα στην ανταπόκριση των φιλάθλων και για οικονομική ανάσα.
Οσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2007/08 θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 150 ευρώ. Η τιμή θα είναι ενιαία για όλες τις κάρτες, ενώ από την πλευρά τους οι παράγοντες του ΤΑΠ Ολυμπιακός Βόλου αισιοδοξούν πως οι ηχηρές μεταγραφές, που έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, θα αποτελέσουν «μαγνήτη» για τους φιλάθλους της Μαγνησίας.
Όσον αφορά στα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, σε πρώτη φάση διατίθενται από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του κ. Αντώνη Κουρδή επί της Ιάσονος 28 (τηλ. 24210-28588), αλλά και το café Traffic -Τοπάλη-Σωκράτους (τηλ. 24210-23520).
*Στο μεταξύ σήμερα οι ερυθρόλευκοι, που μειώνουν το ρόστερ τους, αφού
μετά τους Μαλάκο και Βουραζέρη και οι Αλέκος Κουβελάς-Αλέξανδρος Κακαζούκης αποτελούν παρελθόν, έχουν ρεπό και θα επανέλθουν από αύριο στην προετοιμασία.
Το επόμενο φιλικό του Εθνικού Ολυμπιακού είναι στην Καρδίτσα την επόμενη Κυριακή με την Αναγέννηση σε ένα “τεστ”-ρεβάνς του 1-0 της περασμένης Κυριακής στο Πανθεσσαλικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου