ΤΟΠΙΚΑ

Ακρωτηριασμός 26χρονου σε φοβερό τροχαίο

ακρωτηριασμός-26χρονου-σε-φοβερό-τροχα-244153

Χθες το απόγευμα στη διασταύρωση των οδών Ορμινίου – Δημητρίου Πολιορκητή

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένας νεαρός μοτοσικλετιστής και ένας οδηγός Ι.Χ. είχαμε χθες νωρίς το απόγευμα στη διασταύρωση – καρμανιόλα Ορμινίου και Δημ. Πολιορκητή.

Από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας με το Ι.Χ. προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα τρίτο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι ο 26χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου αργά το απόγευμα να εκτιμούν ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη η αποφυγή ακρωτηριασμού του.

Αντίθετα, παρά τη σφοδρή σύγκρουση ο νεαρός σύμφωνα με γιατρούς του Νοσοκομείου δεν έφερε άλλα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ή σε άλλα ζωτικά του όργανα. Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός κινούνταν επί της οδού Δημητρίου Πολιορκητή και επιχείρησε να βγει στην οδό Ορμινίου με κατεύθυνση προς τη Γιάννη Δήμου. Την ίδια κατεύθυνση είχε και ένα αυτοκίνητο μάρκας LADA.

Aπό τη σύγκρουση η μηχανή εκσφενδονίστηκε στον αέρα και κτύπησε ένα τρίτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο επάνω μέρος της Δημ. Πολιορκητή. Σημειώνεται πως είναι το πέμπτο ατύχημα που συμβαίνει στην ίδια περιοχή τον τελευταίο μήνα, με τους περιοίκους να ζητούν να τοποθετηθεί αν όχι ακόμη ένας φωτεινός σηματοδότης, τουλάχιστον ένας παλλόμενος κίτρινος σηματοδότης επί της οδού Δημ. Πολιορκητή που να προειδοποιεί τους οδηγούς πως πρόκειται να διέλθουν από οδό προτεραιότητας.

Η μηχανή του 26χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά (Φώτο: Ηλίας Καράτσαλος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου