ΤΟΠΙΚΑ

Ερυθρόλευκος και επίσημα ο Φούντας

ερυθρόλευκος-και-επίσημα-ο-φούντας-851206

Ο πάουερ φόργουορντ Ηλίας Φούντας, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Λαμία, αποτελεί και επίσημα από χθες παίκτη του Ολυμπιακού. Ο καλαθοσφαιριστής, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τσιότσιος έδωσε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ετσι ο Φούντας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τη Βολιώτικη ομάδα και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Αντίθετα, ναυάγησε η περίπτωση του Αντώνη Κυρίτση. Πριν γίνει παρόν, αποτελεί παρελθόν, μια και σύμφωνα με τη διοίκηση δεν ήταν συνεπής στην ημερομηνία της άφιξης του στην Πορταριά, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως από την πλευρά του παίκτη λέγεται ότι τελικά δε βρέθηκε η χρυσή τομή στην καταβολή των χρημάτων και στην προκαταβολή, για να υπογράψει τελικά συμβόλαιο συνεργασίας. Αλλωστε παρά το γεγονός ότι η διοίκηση τον θεωρούσε παίκτη της ομάδας, ο ίδιος πάντα άφηνε ένα μικρό ενδεχόμενο να μη φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού ακόμη δεν είχε βάλει την υπογραφή του στο συμφωνητικό.
Η διοικούσα επιτροπή και το τεχνικό τιμ αναζητούν δυο παίκτες με τους οποίους θα κλείσει το ρόστερ, την ώρα που η προετοιμασία στην Πορταριά συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και μάλιστα αποφασίστηκε να παραταθεί η παραμονή της έως και την Παρασκευή. Από χθες το απόγευμα θα βρίσκεται στο Πήλιο και ο Αρμενάκης, ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστεί φιλικό παιχνίδι με το Μαρούσι. Στην ομάδα των Βορείων προαστίων της Αττικής, αγωνίζεται και ο Βολιώτης Νίκος Μπουντούρης και η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμεί να κλείσει φιλικό, προκειμένου να τιμήσει τον Μπουντούρη για την προσφορά του. Επίσης σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και εκδήλωση για τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Αρχικά η διοικούσα επιτροπή σχεδίαζε να τιμήσει μαζί τους δυο καλαθοσφαιριστές σε φιλικό παιχνίδι που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο με την Ολύμπια Λάρισας. Οι υποχρεώσεις για τον θεσμό του κυπέλλου όμως χάλασαν τα σχέδια της…
Εν τω μεταξύ με έγγραφο που έστειλε η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας, ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να δώσει άδεια λόγω της προετοιμασίας της εθνικής για το Ευρωμπάσκετ, στον τεχνικό σύμβουλο του Ολυμπιακού, Ιβιτσα Μπούριτς, και έτσι η άφιξη του στον Βόλο αναβλήθηκε. Αναμένεται να έρθει μετά το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα ενημερώνεται λεπτομερώς για την ομάδα και έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Τσιότσιο για την προετοιμασία και τις μεταγραφικές κινήσεις.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό χθες, στη διοικούσα επιτροπή του τμήματος προστέθηκαν οι Γιώργος Πολίτης και Δημήτρης Μανίνης.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η τιμή τους είναι 60 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Μαγνήτων 124 και Ελ. Βενιζέλου – Βόλος, τηλ. 2421048910), του ΣΦΕΟΒ (τηλ. 6944609788) και από το βιβλιοπωλείο «Το Θέμα» (Ελ. Βενιζέλου 3).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου