ΤΟΠΙΚΑ

Κέρδισε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία θα ξαναπαίξει την άλλη Κυριακή

κέρδισε-1-0-την-αναγέννηση-καρδίτσας-με-851206

Εθνικός Ολυμπιακός και Καρδίτσα απέδειξαν στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, ότι θα είναι δυο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η Αναγέννηση φάνηκε πιο έτοιμη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα στην επανάληψη ήταν καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ. Σε ένα μοιρασμένο σε γενικές γραμμές ματς, όπου κυριάρχησε το πάθος και τα δυνατά μαρκαρίσματα, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μόλις στο 88’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Κοταρέλα, ο Γκάγκας, που είχε περάσει αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Το Βολιώτικο συγκρότημα έδειξε να έχει δουλειά ακόμα στο τελείωμα των φάσεων, με τους παίκτες του πάντως να δείχνουν πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα πραγματοποίησε ο Ιορδανίδης, που άφησε καλές εντυπώσεις.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ζαφείρης (46’ Καραναστάσης), Κόκκας (83’ Βέργος), Σαρηγιαννίδης (46’ Μπέκος), Ευθυμιάδης (46’ Μητσιόπουλος), Γεωργατζιάς (74’ Γκάγκας), Σαβάλα (67’ Σκρέκας), Μακρής (61’ Παπαγιαννόπουλος), Λούκας (59’ Ιορδανίδης), Τζέκος (46’ Μπιτέλης), Νασιόπουλος (46’ Κοταρέλας), Γέλοβατς (73’ Τσατσαλίδης).
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Φυσέκης (46’ Μπρέλλας), Μεσιακάρης (74’ Καρκαλέτσης), Γιώτας (46’ Αγγέλης), Αμαραντίδης, Κοτζαφίλιος (61’ Καλτσάς), Λάζορικ (49’ Παληγεώργος), Χατζηρίζος, Στεργιάτος (46’ Δούκας), Τρούπκος (65’ Χατζηγεωργίου), Παπαμαργαρίτης, Μπουντούρης (77’ Βενέτης).

Ελεύθεροι Κουβελάς –Κακαζούκης
Άλλοι δυο παίκτες που ξεκίνησαν προετοιμασία μετά τους Μαλάκο και Βουραζέρη εγκαταλείπουν τον Εθνικό Ολυμπιακό .
Ο Αλέκος Κουβελάς και ο Αλέξανδρος Κακαζούκης αποτελούν από χθες παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού δε συμφώνησαν στο οικονομικό.

Εισιτήρια διαρκείας
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στον Εθν. Ολυμπιακό, με τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική να προσδοκούν στην ανταπόκριση των φιλάθλων, αφού άλλωστε ο ρόλος τους θα είναι πρωταγωνιστικός .
Οσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2007/08 θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 150 ευρώ. Η τιμή θα είναι ενιαία για όλες τις κάρτες, ενώ από την πλευρά τους οι παράγοντες του ΤΑΠ Ολυμπιακός Βόλου αισιοδοξούν πως οι ηχηρές μεταγραφές που έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου θα αποτελέσουν «μαγνήτη» για τους φιλάθλους της Μαγνησίας.
Όσον αφορά στα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, σε πρώτη φάση διατίθενται από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του κ. Αντώνη Κουρδή επί της Ιάσονος 28 (τηλ. 24210-28588), αλλά και το café Traffic -Τοπάλη-Σωκράτους (τηλ. 24210-23520).
Πάλι Καρδίτσα
Με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά στην Καρδίτσα την επόμενη Κυριακή είναι το επόμενο φιλικό του Εθνικού Ολυμπιακού που αύριο θα έχει ρεπό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου