ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει στη βάση του ο Ολυμπιακός με τον Βούλγαρο Στάνκοφ … «στον αέρα»

επιστρέφει-στη-βάση-του-ο-ολυμπιακός-μ-851206

Στη βάση του στο Βόλο επιστρέφει σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός, αφού ολοκληρώνει με μια πρωινή προπόνηση το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στο Βέρμιο με τον προπονητή Κώστα Σταματίου να είναι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τις προσπάθειες των παικτών και να περιμένει ανάλογη συνέχεια, όπου και η συνολική εικόνα της ομάδας θα είναι καλύτερη. Αύριο οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν σε στις προπονήσεις την Πέμπτη το απόγευμα.

Πρόβλημα με Στάνκοφ
Ξαφνικό πρόβλημα έχει παρουσιασθεί με τον Βούλγαρο αριστερό μπακ χαφ του Ολυμπιακού Στάνκοφ, ο οποίος δεν έχει λύσει το πρόβλημα που είχε με την προηγουμένη ομάδα του, τον Αιολικό, και η ελευθερία του βρίσκεται στα χέρια της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΕΟΔΕΑΠ .
Ο Ολυμπιακός πιέζει τον παίκτη να τελειώνει με συμβιβασμό με τον Αιολικό, αφού δεν θα μπορεί να περιμένει την οριστική απόφαση που πιθανόν να καθυστερήσει.

Κέρδισε 1-0 την ΑΕ Γιάννινα
Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο στους φιλικούς αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής από την έναρξη της προετοιμασίας του, αφού την Κυριακή κέρδισε 1-0 της ΑΕ Γιάννενα.
Στο τρίτο και τελευταίο τεστ που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Βέρμιο το δείγμα ήταν και πάλι θετικό, με τον Βασίλη Φλώρο να σκοράρει και να δίνει τη νίκη .Ο Κώστας Σταματίου δοκίμασε δύο συστήματα, δηλαδή με έναν καθαρόαιμο σέντερ φορ (4-5-1) και με τον Πέτρο Κοντέωνα στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και με δύο επιθετικούς, δηλαδή το γνώριμο 4-4-2. Ο Ολυμπιακός είχε από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο. Στο 23’ ο Φονσέκα είδε τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στο δοκάρι του Σιδεράκη, ενώ στο 52ο λεπτό πήρε σειρά ο Βαγγέλης Διαμάντης. Το γκολ που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης σημειώθηκε ένα τετράλεπτο αργότερα με τον Βασίλη Φλώρο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος, Σαρρής, Πέτρου, Γενιτσαρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Πακάλτσης, Κατσαρός, Τσάγγαρης, Φονσέκα, Κοντέων.
Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Σκαρλάτος, Στάνκοφ, Βέρμπης, Διαμάντης, Μιτρόφ, Παρίσης, Χαϊκάλης και Φλώρος.
ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σιδεράκης, Θωμόπουλος, Παπαγεωργίου, Καππίας, Καλαϊτζίδης, Α. Παππάς, Δούμας, Γ. Παππάς, Κωνσταντινίδης, Καλύβας, Πλέσναρ. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Σιαράβας, Τριανταφυλλίδης, Ντινόπουλος, Κοτσίνας, Μπάρκας, Κωνσταντάτος, Τούντσουρεκ, Παπαβασιλείου, Καραμπίνας και Μιχαηλίδης.

Φιλικό και στη Λαμία
Την επόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου έχει κλειστεί δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό, ενώ για την 1η Σεπτέμβρη κλείσθηκε ένα ακόμη ματς που θα γίνει στη Λαμία.
Στις 25 και 26 θα δώσουν δυο φιλικά στη Θράκη με τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό, ενώ στις 5 Σεπτέμβρη θα γίνει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους να μαθαίνουν τον αντίπαλο στις 20 Αυγούστου .

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

Πρεμιέρα χθες για τους Νέους
Η ομάδα Νέων του ΑΣΚ Ολυμπιακού επανασυστάθηκε και χθες το απόγευμα στο ΕΑΚ Βόλου οι νεαροί είχαν το πρώτο ραντεβού, με τον Κώστα Κούτσικα να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των νεαρών «ερυθρόλευκων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου