ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ανακριτή για σωματεμπορία ανήλικης

στον-ανακριτή-για-σωματεμπορία-ανήλι-851206

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σωματεμπορία κατ εξακολούθηση σε βάρος δύο Βουλγάρων υπηκόων 29 και 42 ετών (ανιψιός και θείος αντίστοιχα), οι οποίοι εξωθούσαν στην πορνεία την 15χρονη αδελφή του 29χρονου, άσκησε η Εισαγγελέας υπηρεσίας σε βάρος τους. Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος και της νεαρής βουλγάρας, γιατί εκδιδόταν χωρίς άδεια. Και οι τρεις συλληφθέντες είναι προσωρινοί κάτοικοι Λάρισας.
Οι δύο άντρες θα απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι στον Ανακριτή, ενώ η 15χρονη παραπέμπεται να δικαστεί σε δικαστήριο Ανηλίκων.
Το οικογενειακό κύκλωμα μαστροπείας αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο στις 11 το βράδυ, στην Ευξεινούπολη, όταν αστυνομικός του Α.Τ. Αλμυρού, υποδυόμενος τον πελάτη, παρέλαβε από τους δύο δράστες την ανήλικη Βουλγάρα, καταβάλλοντας ως τίμημα το ποσό των 100 ευρώ. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν το ποσό των 100 ευρώ κι επιπλέον 385 ευρώ καθώς επίσης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες και πάλι στην Ευξεινούπολη Αλμυρού είχαν συλληφθεί δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορήθηκαν από μια 19χρονη ομοεθνή τους ότι την απήγαγαν και την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά.
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η 19χρονη ανακάλεσε τα όσα είχε καταγγείλει, με αποτέλεσμα οι δύο συλληφθέντες να αφεθούν ελεύθεροι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου