ΤΟΠΙΚΑ

Μενού για δύο με δέκα ευρώ…

μενού-για-δύο-με-δέκα-ευρώ-247218

Εξι σουβλάκια, σαλάτα και δύο αναψυκτικά δέκα ευρώ. Μία πίτσα, μία σαλάτα και μία μπύρα επίσης δέκα ευρώ. Την ίδια ώρα ο ελληνικός καφές, το τσάι και ο φραπέ θα στοιχίζει δύο ευρώ, ενώ οι καφέδες με διπλή δόση καφέ θα κοστίζουν 2,5 ευρώ.

Οι παραπάνω τιμές θα υπάρχουν, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου και Πρόεδρο του Συλλόγου Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας κ. Απόστολο Αθανασό, κάθε Τρίτη σε καταστήματα του Βόλου, της Νέας Ιωνίας, των Αλυκών, της Αγριάς και της Νέας Αγχιάλου, που θα πάρουν σε πρώτη φάση μέρος στο πρόγραμμα «Μέρα της Πόλης». Ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως λέει ο κ. Αθανασός, αν το αγκαλιάσει ο κόσμος μπορεί να επεκταθεί και το φθινόπωρο.

Χθες σε αίθουσα του Επιμελητηρίου έγινε συνάντηση του Συλλόγου Κέντρων Εστίασης με τους καταστηματάρχες πώλησης καφέ, ενώ για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση με τους καταστηματάρχες ειδών εστίασης και ουζερί της πόλης. Συνολικά είκοσι καφέ και σαράντα καταστήματα φαγητού θα πάρουν σε πρώτη

φάση μέρος στο πρόγραμμα. Εκτιμώ ότι τα καταστήματα θα αυξηθούν στην πορεία διευκρινίζει ο κ. Αθανασός, ο οποίος σημειώνει ακόμη ότι οι παραπάνω τιμές ισχύουν μόνον όταν τα προσφερόμενα είδη σερβίρονται στο κατάστημα. Δεν ισχύουν για παραγγελίες στο σπίτι.

Την ίδια στιγμή στη Μέρα της Πόλης θα συμμετέχει και το Αστικό ΚΤΕΛ, το οποίο μετά τις 11 το βράδυ και μέχρι τις 4 το πρωί θα εκτελεί δρομολόγια κάθε 30 λεπτά από Αγριά προς Βόλο και αντίστροφα. Στις εκδηλώσεις Μέρα της Πόλης θα συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος, ενώ την ίδια μέρα ο Δήμος Βόλου προγραμματίζει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Οι επιχειρήσεις που θα πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα Μέρα της Πόλης θα ανακοινωθούν έγκαιρα μέσα στις επόμενες μέρες από το Δήμο Βόλου και από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου