ΤΟΠΙΚΑ

Νέο κτήριο για το Κ.Υ. Σκιάθου

νέο-κτήριο-για-το-κ-υ-σκιάθου-851206

Την κατασκευή νέου κτιρίου για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου αποφάσισε η κυβέρνηση. Αυτό ανακοίνωσε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Σούρλα ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο διοικητής της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας Ντίνος Κόκκινος και η Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Μαρία Καρρά με τους οποίους συναντήθηκε ο Γ. Σούρλας τον ενημέρωσαν ότι βάσει αυτής της απόφασης προωθούνται όλες οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου κτηρίου και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη.
Το νέο κτήριο θα κατασκευασθεί σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Σκιάθου παρακείμενο στο σημερινό Κέντρο Υγείας. Για την βελτίωση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και μέχρι την ανέγερση του νέου κτηρίου χορηγήθηκαν πιστώσεις 45.000 ευρώ.
Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Σούρλας που ως γνωστόν υπηρέτησε ως γιατρός στη Σκιάθο εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του γιατί θα αποκτήσει το νησί ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας για την παροχή υπηρεσιών τόσο στους κατοίκους όσο και στους δεκάδες χιλιάδες τουρίστες, ικανοποιώντας έτσι ένα μακροχρόνιο αίτημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου