ΤΟΠΙΚΑ

Εβαψε με αίμα οικογενειακή γιορτή

εβαψε-με-αίμα-οικογενειακή-γιορτή-248167

Σε βάρος του δράστη, που τραυμάτισε τρία άτομα στο σπίτι τους, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, που έβαψε με αίμα οικογενειακή γιορτή στις Πινακάτες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν μαχαίρωσε τρία άτομα -πατέρα και τα παιδιά του- θιγόμενος επειδή του έγινε παρατήρηση για την ηχορύπανση που προκάλεσε με το μηχανάκι του, περνώντας έξω από το σπίτι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή

Ανήμερα του Αγίου Αποστόλου, στο σπίτι του 60χρονου θύματος το οικογενειακό γλέντι είχε στηθεί για την γιορτή του. Το εύθυμο κλίμα σταμάτησε αιματηρά, με τρεις τραυματίες από μαχαιριές που κατάφερε ο 30χρονος καταζητούμενος.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ο αλλοδαπός περνούσε γκαζώνοντας έξω από το σπίτι της οικογένειας και ο 60χρονος εορτάζων βγήκε στο δρόμο, κάνοντας του παρατήρηση για το θόρυβο. Προς στιγμή, ο 30χρονος έδειξε να συνετίζεται και αποχώρησε από το σημείο αμίλητος. Κατέστρωνε, όμως, το σχέδιό του, όπως φαίνεται, το οποίο δεν άργησε να εφαρμόσει.

Το οικογενειακό γλέντι συνεχίστηκε, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί την άσχημη κατάληξή του. Ο 30χρονος επέστρεψε με παρέα έναν 34χρονο ομοεθνή του, ζητώντας εξηγήσεις για την προσβολή που δέχθηκε. Το ύφος του ήταν αγριεμένο και απειλητικό, ενώ το αίμα όλων πάγωσε, όταν στα χέρια του είδαν το μαχαίρι που κρατούσε.

Οι αλλοδαποί λογομάχησαν με τον 60χρονο και μετά την έντονη φραστική διαμάχη, ο 30χρονος του επιτέθηκε με το μαχαίρι, το οποίο του κάρφωσε στην κοιλιακή χώρα.

Ανάμεσα στο μαχαιρωμένο πατέρα της και τον μαχαιροβγάλτη μπήκε η 33χρονη κόρη του, στην προσπάθειά της να τον γλυτώσει από άλλα επικίνδυνα χτυπήματα. Το μένος, όμως, του Αλβανού ήταν τόσο μεγάλο που δεν δίστασε να καρφώσει το μαχαίρι και στην 33χρονη. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και ο γιος του 60χρονου, 34 ετών, προσπαθώντας και εκείνος να απομακρύνει τον δράστη από τον πατέρα του και την αδερφή του.

Με τον 60χρονο και τα δυο του παιδιά να αιμορραγούν από τις μαχαιριές, ο δράστης και ο συνεργός του τράπηκαν σε φυγή. Με ΙΧ αυτοκίνητα οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από συγγενείς τους στο Νοσοκομείο Βόλου και είναι ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Μετά από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες ο 34χρονος συνεργός εντοπίστηκε και συνελήφθη ξημερώματα της Κυριακής, όμως άφαντος παραμένει ο 30χρονος.

Το χρονικό όριο του αυτοφώρου για τη σύλληψή του παρήλθε και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου