ΤΟΠΙΚΑ

Κάθε μέρα και πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός …για το νέο πρωτάθλημα με διπλές λύσεις

κάθε-μέρα-και-πιο-έτοιμος-ο-ολυμπιακός-851206

Ένα ακόμη φιλικό τεστ πριν από την επιστροφή του στο Βόλο θα δώσει σήμερα στο Βέρμιο ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Σταματίου να δείχνει ικανοποιημένος από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της προετοιμασίας και να δηλώνει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η ομάδα θα είναι έτοιμη αρχές Σεπτέμβρη και θα έχει διάρκεια είναι το πιστεύω όλων στον Ολυμπιακό, ενώ ο προπονητής Κώστας Σταματίου βλέπει ότι υπάρχουν αξιόπιστες διπλές για όλες τις θέσεις, κάτι που φάνηκε στα φιλικά με Θερμαϊκό και την Κυπριακή Λακαταμιά στο Βέρμιο…
Οσον αφορά στις θέσεις και τις εναλλακτικές λύσεις ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης φαίνεται ότι θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας με τούς Κοντοβά και τον Βούλγαρο Μπόγιαν Πέϊκοφ να αποτελούν άμεση λύση και… συνέχεια.
Από τη δεξιά πλευρά υπάρχουν ο Αγγελόπουλος, αλλά και ο Γενιτσαρίδης που μπορεί να καλύψει όπως προχθές και θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ αριστερά υπάρχει συναγωνισμός με τον Σαρρή και τον Στάνκοφ. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Πέτρου -Φλώρου έχει τώρα ως βασική εναλλακτική λύση τον Πακάλτση (ο Ακπαρίδης είναι τραυματίας), που πάντως προτιμάται στα χαφ, με εναλλακτικές λύσεις τους πιο νεαρούς Χατζή και Παρίσση. Ο Σκοπιανός Μίτροφ, ο Βραζιλιάνος Κατέ Φονσέκα και ο Κατσαρός είναι επιλογές για το κέντρο που γίνεται πιο δυνατό με τον Χάιντουτσεκ. Ο Σκαρλάτος, ο Γεωργιάδης και ο Κοντέων δείχνουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν και σε διαφορετικούς ρόλους από αυτόν του επιθετικού που τους ξέραμε, ενώ έκπληξη είναι και ο νεαρός Γιακάκογλου πιο ώριμος και σε ρόλο δεξιού χαφ.
Ο Τσάγγαρης θεωρείται ότι γρήγορα θα καλύψει το χαμένο έδαφος από τη στράτευσή του, βρίσκοντας θέση στο κέντρο, οι Χαϊκάλης, Βέρμπης και Διαμάντης είναι οι καθαρά επιθετικές λύσεις, ενώ ο νεαρός Ξαντινίδης έχει δείξει καλά στοιχεία, όπως και οι Καψιώτης ως λύση στα πλάγια δεξιά, που έπαιξε προχθές, αλλά και σε άλλες θέσεις, ενώ ο Βασίλης Σιγάλας, που ήρθε από τα Τρίκαλα θα είναι μια ακόμη λύση κεντρικά στην άμυνα.

“Υπάρχει καλό υλικό, υπάρχει συνδυασμός εμπειρίας και ταλέντου, υπάρχει όρεξη για δουλειά και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο από το απλά καλό”, τονίζει ο Κώστας Σταματίου υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα ενισχύθηκε με βάση το τι χρειαζόταν και όχι για εντυπωσιασμό…

Σήμερα ο Ολυμπιακός, που κάθε μέρα δείχνει και πιο έτοιμος, θα παίξει ένα ακόμη φιλικό , αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕ Γιάννινα, που και αυτή βρίσκεται στην Κουτσούφλιανη .
Με την επιστροφή στο Βόλο για την επόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου έχει κλειστεί δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό

Στις 25 και 26 θα δώσουν δυο φιλικά στη Θράκη με τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό, ενώ στις 5 Σεπτέμβρη θα γίνει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους να μαθαίνουν τον αντίπαλο στις 20 Αυγούστου . Η διεξαγωγή αγώνα κυπέλλου ήταν και η αιτία που ο Ολυμπιακός ανέβαλε και το φιλικό που είχε κλεισθεί με το Αιγάλεω.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου