ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Πρωινό
«παράθυρο»
Tι τραβάνε και αυτοί οι υποψήφιοι; Όπως προχθές που από τις 8 το πρωί ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας, ήταν στο»παρ’αθυρο» του Μέγκα, έχοντας απέναντι το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκο Αθανασάκη. Η συζήτηση κράτησε μία ώρα περίπου και σχημάτι σα την εντύπωση πως μάλλον ο μαγνησιώτης πολιτικός ήθελε να κ’άνει μπάσιμο στον αποκαλούμενο μεσαίο χώρο…
Α.Τ.

Ετοιμάζεται
για άδεια
Ετοιμάζεται μετά το Δεκαπενταύγουστο να φορτώσει τις μπαταρίες του για λίγες μέρες ο Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης . Αντικαταστάτης του θα είναι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Απόστολος Φοινικόπουλος . Που θα πάει δεν μάθαμε , ωστόσο εκείνο που μας έλεγε χθες στενός του συνεργάτης ήταν ότι ήδη έχει διαμηνύσει προς όλους ότι μετά το Σεπτέμβριο δεν δικαιολογούνται λάθη, παραλείψεις και ολιγωρίες , καθώς η περίοδος έχει τελειώσει από τους πολίτες έχει τελειώσει προ πολλού …
Α.Τ.

Τα οικονομικά
του Δήμου
Πάντως ο Δήμαρχος Βόλου τις τελευταίες μέρες ετοιμάζει την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο που αναμένεται να γίνει περί τα τέλη Αυγούστου, αναφορικά με την πλήρη οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή .
Πάντως στο Δήμο δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για τις «πρωτοβουλίες» Μαρκάκη που στην προσπάθεια του να αποκτήσει προβάδισμα στους κόλπους της Ομάδας Πλειοψηφίας, κάνει , όπως προσθέτουν, κριτική αφ΄ υψηλού, και για θέματα που η προηγούμενη πολιτεία του πρώην Αντιδημάρχου δεν του επιτρέπει .
Α.Τ.

Σπαζοκεφαλιά …
Η σπαζοκεφαλιά σε έναν πολιτικό είναι να θέλει να αλλάξει στον πολιτικό οργανισμό στον οποίο προΐσταται το διευθυντή του και να μην έχει άλλον καλύτερο …
Α.Τ.

Η εγκύκλιος
Κάποιες που στέλνουν εγκυκλίους και ζητούν ότι για αν αποχωρήσεις από την υπηρεσία χρειάζεται προηγούμενη έγγραφη άδεια του Διευθυντή, καλύτερα να υποχρεώσει πρώτα και καλύτερα τους ίδιους τους Διευθυντές να δουλεύουν περισσότερο της μιας ώρας !!!!
Α.Τ.

Πριν τρία
χρόνια
Τρία χρόνια πίσω – σαν αύριο – ξεκινούσαν οι επιτυχημένοι Ολυμπιακοί Αγώνες τους 2004. Ο Βόλος, η Νέα Ιωνία και γενικότερα η Μαγνησία κέρδισαν πολλά από τους Αγώνες καθώς είναι γνωστό ότι ο σχεδιασμός που έγινε δεν εξαντλήθηκε στη μόνη Ολυμπιακή υποχρέωση, το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά περιέλαβε και πολλά ακόμα έργα που είχε ανάγκη η περιοχή.
Τρία χρόνια μετά ο Κώστας Καρτάλης, γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων εκείνη την περίοδο και κατά κοινή ομολογία ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για την επιτυχημένη έκβαση της Ολυμπιακής προετοιμασίας, θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία.
Α.Τ.

Εκπληξη
Την έκπληξη του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Σωκράτης Αναγνωστου, αναφορικά με σχόλιο του Δημάρχου Βόλου κ. Αλέκου Βούλγαρη, ο οποίος ανέφερε πως δεν μπορεί να προηγείται το ΤΕΕ στην ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους σχεδιασμούς του ΟΣΕ στη Μαγνησία.
Ο κ. Αναγνώστου, υπενθύμισε ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο είναι αρμόδιος φορέας για θέματα σιδηροδρόμου, το τοπικό τμήμα έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα, καθώς Ομάδα Εργασίας έχει συντάξει μελέτη για το σιδηροδρομικό δίκτυο της Μαγνησίας και συν τοις άλλοις είχε ζητήσει και είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αθήνα, με κορυφαία στελέχη του οργανισμού για όλα τα θέματα που αφορούν το σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής.
Επιπροσθέτως το ΤΕΕ είχε προηγηθεί στην αποστολή επιστολών διαμαρτυρίας για την περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ από και προς Βόλο.

Aπάντηση της ΔΕΗ
για την Αγριά
Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Νέας Ένωσης Ιδιοκτητών των Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Θεσσαλίας κ. Γιάν. Αθανασάκη ο Δ/ντής Περιφέρειας της ΔΕΗ κ. Λ. Μουτζορογεώργος τονίζει τα ακόλουθα:
«Αναφερόμενοι σε επιστολή σας σας γνωστοποιούμε ότι στις 9 Ιουλίου 2007 ολοκληρώθηκε προγραμματισμένη ενίσχυση του Δικτύου στην Αγριά Μαγνησίας από τη ΔΕΗ Βόλου η οποία αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ηλεκτροδότησης της εν λόγω περιοχής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου