ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτή μαζικού αθλητισμού στην πλατεία Νέας Αγχιάλου

γιορτή-μαζικού-αθλητισμού-στην-πλατε-250263

Ολη την περίοδο λειτούργησαν και τμήματα παίδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ

Γιορτή μαζικού αθλητισμού με επιδείξεις των τμημάτων που λειτούργησαν υπό την αιγίδα του συλλόγου και με την καθοδήγηση τοπικών γυμναστών διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γιώργος Ταβέλης, με αναφορά στην προσπάθεια που συνεχίζει να καταβάλλει ο σύλλογος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μικρών και μεγάλων, επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια δεν θα εγκαταλειφθεί και τη νέα χρονιά.

Τμήματα ρυθμικής γυμναστικής με υπεύθυνη τη γυμνάστρια Δέσποινα Μωραΐτου, τμήματα παραδοσιακού χορού, τμήμα λαϊκού και μοντέρνου χορού, με την επιμέλεια της γυμνάστριας Μαίρης Λόλα συνέθεσαν την εκδήλωση, η οποία έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων για τη συμμετοχή των αθλουμένων σε όλα τα τμήματα που έλαβαν μέρος στην επίδειξη.

Όλη την περίοδο λειτούργησαν και τμήματα παίδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, με υπεύθυνο τον γυμναστή Λεωνίδα Καραλή, με την καθοδήγηση του οποίου συμμετείχαν σε αθλητικές συναντήσεις στο Βόλο και τον Αλμυρό.

Εξόρμηση

Εξάλλου, τη περασμένη Δευτέρα μέλη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αρχείων Μουσείων & Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ και τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου προχώρησαν σε καλλωπισμό, φύτευμα εποχιακών λουλουδιών και άλλων φυτών στον περίγυρο της νέας βιβλιοθήκης της Νέας Αγχιάλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου