ΤΟΠΙΚΑ

Ο Εθν.Ολυμπιακός σήμερα με την Αναγέννηση στο 4ο φετινό φιλικό στο Πανθεσσαλικό

ο-εθν-ολυμπιακός-σήμερα-με-την-αναγένν-851206

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου δίνει σήμερα στις 6.30 μμ στο Πανθεσσαλικό ο Εθνικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να δείξει η ομάδα το καλό της πρόσωπο, ενώ η διοίκηση αναμένει και περισσότερο κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, αφού οι δυο ομάδες έχουν χρισθεί από τώρα φαβορί του βορείου ομίλου. Οι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις, η εμπειρία σε συνδυασμό με το ταλέντο, άλλα και το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες για την ειδική κατηγορία κάτω των 21 ετών αναμένεται να είναι τα βασικά όπλα του Εθνικού Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ είναι και άλλα πολλά τα στοιχεία που συνηγορούν στο ότι η ομάδα θα μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο….και ο Μιχάλης Ζιώγας δεν ανησυχεί …έχοντας ήδη γυρίσει σελίδα από την ατυχή εμφάνιση-παρένθεση την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας

Ο Ολυμπιακός ως τώρα στα φιλικά έχει δείξει ότι έχει καλό πρόσωπο, αφού είχε κερδίσει 4-0 τους Νέους του Πανιωνίου και είχε έρθει ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή και η ήττα από τον Αίαντα ήταν απλά ένα «καμπανάκι» για να διορθώσει τα λάθη του, δουλεύοντας πάνω σε αυτά.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας, έχοντας τις εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση, θέλει να κάνει δοκιμές, ποντάροντας σε όλους τους παίκτες και πιστεύοντας ότι οι πιο έτοιμοι θα παίζουν σε κάθε παιχνίδι, ενώ στο πρωτάθλημα θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις, αναλόγως με το σύστημα και την αντίπαλη ομάδα .…
Στο μεταξύ σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στον Εθν. Ολυμπιακό, με τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική να προσδοκούν στην ανταπόκριση των φιλάθλων, αφού άλλωστε ο ρόλος τους θα είναι πρωταγωνιστικός .
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2007/08 θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 150 ευρώ. Η τιμή θα είναι ενιαία για όλες τις κάρτες, ενώ από την πλευρά τους οι παράγοντες του ΤΑΠ Ολυμπιακός Βόλου αισιοδοξούν πως οι ηχηρές μεταγραφές που έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου θα αποτελέσουν «μαγνήτη» για τους φιλάθλους της Μαγνησίας.
Εξάλλου, η διοίκηση του «ερυθρόλευκου» ΤΑΠ ποντάρει πολλά στα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις των διαρκείας, καθώς στην παρούσα φάση τα έξοδα συνεχώς «τρέχουν» για την ομάδα. Εάν η αγοραστική κίνηση κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, τότε τα χρήματα που θα εισρεύσουν στο «ταμείο» του νεοσύστατου ΤΑΠ θα αποτελέσουν τονωτική «ένεση» για τους Βολιώτες.
Όσον αφορά στα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, σε πρώτη φάση διατίθενται από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του κ. Αντώνη Κουρδή επί της Ιάσονος 28 (τηλ. 24210-28588), αλλά και το café Traffic -Τοπάλη-Σωκράτους (τηλ. 24210-23520).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου