ΤΟΠΙΚΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα …και πιο δυνατός ο Ολυμπιακός με την προσθήκη Χαϊντουτσεκ

χρήσιμα-συμπεράσματα-και-πιο-δυνατό-851206

Χρήσιμα συμπεράσματα και από το χθεσινό φιλικό (1-1) του Ολυμπιακού με την Κυπριακή Λακαταμιά στο Βέρμιο έβγαλε ο προπονητής Κώστας Σταματίου, ενώ περιμένει στο Αθλητικό Κέντρο «Αχίλλειον», όπου προετοιμάζεται η ομάδα, και την άφιξη του Πολωνού μέσου Πάβελ Χαϊντουτσεκ, που είναι η τελευταία μεταγραφή για τους ερυθρολεύκους, αφού χθες υπέγραψε για δυο χρόνια.
Χθες ο Κώστας Σταματίου στο ματς του Ολυμπιακού με την Κυπριακή Λακαταμιά έδωσε περισσότερο χρόνο στους πιο νέους, ενώ ευχάριστα ήταν και τα μηνύματα από τον Πακάλτση που χρησιμοποιήθηκε, δείχνοντας ότι ξεπέρασε εντελώς ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.
Ο Ολυμπιακός χθες αγωνίσθηκε με τους: Πεϊκοφ, Καψιώτη, Στάνκοφ, Γενιτσαρίδη, Σιγάλα, Παρίσση, Σκαρλάτο, Γιακάκογλου,(70’ Πακάλτση), Γεωργιάδη, Χαϊκάλη (70 Ξαντινίδη), Διαμάντη. Προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σκαρλάτου στο 18’, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο τέλος και συγκεκριμένα στο 87 με τον Εσελούκα.
Οι ερυθρόλευκοι απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Διαμάντη, Χαϊκάλη, Γιακάκογλου, ενώ είχαν και το μυαλό τους στο να προφυλαχθούν από το δυνατό κατά διαστήματα παιχνίδι της Κυπριακής ομάδας .
Σήμερα ή αύριο αναμένεται στο Βέρμιο και ο Πολωνός μέσος Πάβελ Χαϊντουτσεκ, που θα δώσει νέες λύσεις τους ερυθρόλευκους. Ο Πολωνός μέσος Πάβελ Χάϊντουτσεκ έπαιξε δυο χρονιές στην ΑΕ Γιάννινα και σε 49 ματς σκόραρε 6 φορές, τις 4 με φάουλ, ενώ η μόνη δυσκολία που είχε παρουσιασθεί στη μεταγραφή του ήταν ότι βρισκόταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων.
Η παρουσία του θα λύσει πολλά προβλήματα στην ομάδα του Κώστα Σταματίου, καθώς ποντάρει στον Πολωνό μέσο που αγωνίζεται ως κοινοτικός, ενώ όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφή γι’ αυτή την περίοδο παρότι λέχθηκε ότι η ομάδα έχει ζητήσει και δυο δανεικούς ξένους παίκτες από την Καλαμαριά, τον Αιγύπτιο 22χρονο επιθετικό, Αμρ Ελ Χαλαουάνι που πέρσι έπαιξε 17 ματς και τον Σέρβο Πόπαρα.
Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στις 14 Αυγούστου και οι 26 παίκτες των «ερυθρολεύκων σήμερα είναι οι: Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Μπόγιαν Πέικοφ, Χρήστος Κοντοβάς, Ευθύμης Αγγελόπουλος, Χρήστος Καψιώτης, Γιάννης Σαρρής, Ντράσκο Στάνκοφ, Βασίλης Γενιτσαρίδης, Βασίλης Φλώρος, Άκης Πέτρου, Βασίλης Σιγάλας, Θοδωρής Πακάλτσης, Ίλιε Μιτρόφ, Τόνι Χατζής, Στέλιος Παρίσης, Γιάννης Κατσαρός, Αλέξης Γιακάκογλου, Βασίλης Σκαρλάτος, Γιάννης Τσάγγαρης, Κάτε Φονσέκα, Αλέκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Βέρμπης, Γεράσιμος Χαϊκάλης, Βαγγέλης Διαμάντης, Πέτρος Κοντέων και Θανάσης Ξαντινίδης.
Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου, το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 9 του Σεπτέμβρη.

Με ΑΕ Γιάννινα αύριο
Αύριο Κυριακή ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα ακόμη φιλικό αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕ Γιάννινα που και αυτή βρίσκεται στην Κουτσούφλιανη. Με την επιστροφή στο Βόλο για την Κυριακή 19 Αυγούστου έχει κλειστεί δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό
Στις 25 και 26 θα δώσουν δυο φιλικά στη Θράκη με τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό, ενώ στις 5 Σεπτέμβρη θα γίνει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους να μαθαίνουν τον αντίπαλο στις 20 Αυγούστου. Η διεξαγωγή αγώνα κυπέλλου ήταν και η αιτία που ο Ολυμπιακός ανέβαλε και το φιλικό που είχε κλεισθεί με το Αιγάλεω.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου