ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρίες για το κυκλοφοριακό στην Αγριά

διαμαρτυρίες-για-το-κυκλοφοριακό-στη-851206

Κυκλοφοριακό αλαλούμ επικρατεί στην Αγριά, με την εκτροπή της συγκοινωνίας από την οδό Δημάρχου Παραθύρη, παρότι το μέτρο εφαρμόζεται από διμήνου και πλέον.
Κάτοικοι, αλλά και διερχόμενοι ξένοι διαμαρτύρονται έντονα και είναι εξοργισμένοι, αφού σε πολλά σημεία του δρόμου δεν έχουν ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση επικινδυνότητα, για τη διέλευσή τους, επί της οδού.
Ειδικότερα δε στην ώρα αιχμής της συγκοινωνίας είναι υποχρεωμένοι από τα ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ ή από τις βεράντες των σπιτιών τους να βλέπουν την κίνηση των αυτοκινήτων μαζί με τα μηχανάκια και να μη μπορούν να μεταβούν από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο – βέβαια εκεί που έχουν διαμορφωθεί τα πεζοδρόμια.
Όλη τη νύχτα, γίνεται χαμός από τα συνεχώς διερχόμενα αυτοκίνητα, τα μεγάφωνα των οποίων είναι στη διαπασών, από τα μηχανάκια που κάνουν σούζες, επιστρέφοντας από τα νυχτερινά κέντρα του Σουτραλί Αγριάς, αφού όλη η κυκλοφορία διεξάγεται από την Παραθύρη, αλλά και τα πεζοδρόμια καταλαμβάνονται με καθίσματα από κατοίκους σε επικίνδυνη θέση του δρόμου κατά περίπτωση.
Έτσι λοιπόν έχουμε όλο το εικοσιτετράωρο συνεχείς θορύβους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ησυχάσουν τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι διαμένοντες τουρίστες στα καταλύματα.
Και ερωτούν!!! Γιατί δε γίνεται αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και από τις δύο άλλες παράλληλες οδούς, την Απ. Λάμπη και την οδό Πηλίου, που μένει συνεχώς «στην ανωνυμία»;
Ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται και γιατί;;; Πως και που στηρίχθηκαν οι αρμόδιοι και διοχέτευσαν όλη την κυκλοφορία από την οδό Δημάρχου Παραθύρη και έβγαλαν τους κατοίκους βέβαια στα ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ κλπ, να παρακολουθούν και να μην μπορούν να κάνουν χρήση του δρόμου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για τη μετάβασή τους στην ακτή κολύμβησης «Αθανασάκη», που εφέτος παρουσιάζει ασυνήθη κίνηση ντόπιων και ξένων τουριστών; Περιμένουμε απάντηση….

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου