ΤΟΠΙΚΑ

Δύο τραυματίες σε τροχαίο

δύο-τραυματίες-σε-τροχαίο-254380

Δύο δικυκλιστές τραυματίστηκαν χθες λίγο πριν τις 9.30 το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα στη Νέα Δημητριάδα. Τα δίκυκλα, το ένα τύπου παπάκι με οδηγό 52χρονο και το δεύτερο μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος, συγκρούστηκαν στη διασταύρωση των οδών Ορμινίου με Δ. Πολιορκητού.

Από τη σύγκρουση, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σφοδρή εξαιτίας και της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το δίκυκλο που κινούνταν επί της οδού Ορμινίου έχοντας προτεραιότητα, οι δύο μηχανές καβάλησαν το πεζοδρόμιο και οι επιβάτες του έπεσαν με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στο σημείο του τροχαίου για τη διακομιδή των δύο τραυματιών στο Αχιλλοπούλειο. Σε σοβαρότερη κατάσταση ο 24χρονος, ο οποίος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και το πόδι.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της γειτονιάς από τον θόρυβο της σύγκρουσης πετάχτηκαν στο δρόμο από τα σπίτια τους, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν έχουν ακουσθεί οι εκκλήσεις τους για τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στο σημείο, όπου συχνά προκαλούνται τροχαία.

Εξάλλου, μία 45χρονη τραυματίστηκε ελαφρά χθες στις Αλυκές, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο. Η οδηγός του οχήματος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου βάδιζε η 45χρονη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου