ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Το νερό στον Ιωλκό
Έξαλλος μας πήρε κάτοικος από την Ανακασιά, που προχθές το βράδυ αναγκάστηκε να κάνει το μαραθωνοδρόμο για να μεταφέρει με τους κουβάδες νερό, προκειμένου να ποτίσει τον κήπο του. Πάντα είχαμε προβλήματα με το νερό, αλλά φέτος το κακό έχει παραγίνει. Έχω την αίσθηση, πρόσθεσε, ότι ο Δήμαρχος είναι δέσμιος της ολιγωρίας στενών συνεργατών του που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη διαχείρισης του νερού στην περιοχή.
Α.Τ

Η Ι. Μονή Άνω Ξενιάς
Επένδυση για το πολιτικό του …μέλλον χάνει ο Αντινομάρχης Έργων της ΝΑΜ, Ηλίας Ξηρακιάς. Τώρα το Δεκαπενταύγουστο χιλιάδες πιστοί θα ανέβουν στο μοναστήρι της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς. Για την προσέλευση του κόσμου απομένει η ασφαλτόστρωση του δρόμου σε μήκος 300 μέτρων. Στρώσε και σώσε….
Α.Τ

Η επιχείρηση – «μπουλντόζα»
Δύο περιπτώσεις κρίνονται εξαιρετικά δύσκολες στην επιχείρηση – μπουλντόζα που έχει ανοίξει η Νομαρχία για την κατεδάφιση των αυθαίρετων περιφράξεων από τον αιγιαλό. Εκεί να δείτε «πιέσεις»…
Α.Τ

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου
Παραμονές Δεκαπενταύγουστου και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος βρίσκεται στη θέση του, συνεχίζοντας το αδιαμφισβήτητα σημαντικό έργο που επιτέλεσε στο Υπουργείο Εσωτερικών τα τελευταία χρόνια, με αποφάσεις για έργα αιχμής τόσο για τον τόπο μας όσο και για ολόκληρη την Επικράτεια.
Με τελευταίες αποφάσεις του χρηματοδοτήθηκαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας και ο Δήμος Σκιάθου για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις πυρκαγιές, ο Δήμος Αλοννήσου για την κατασκευή έργων ύδρευσης, ο Δήμος Ιωλκού για την κατασκευή δεξαμενής ύδατος, ο Δήμος Κάρλας για την εκτέλεση γεώτρησης, ο Δήμος Σηπιάδος για την παραχώρηση του camping της Μηλίνας, αλλά και όλοι οι Δήμοι του Νομού για τη συντήρηση και επισκευή των σχολικών τους κτιρίων.
Καιρό είχε να δει η Μαγνησία να υλοποιούνται τόσα πολλά και σημαντικά έργα!

Πάνε δύο
Δεν μπορούσε να προχωρήσει, έλεγαν, όπως έπρεπε η δουλειά, ελλείψει προσωπικού. Η ενδυνάμωση των Πολεοδομικών Γραφείων στη Σκιάθο και στη Σκόπελο ήταν ένα από τα αιτήματα, αποδέκτης των οποίων έγινε νομαρχιακό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον νομάρχη, κατά την πρόσφατη περιοδεία στις Β. Σποράδες.
Η Νομαρχία προχώρησε στην πρόσληψη δύο μηχανικών, οι οποίοι τοποθετούνται τις αμέσως επόμενες ημέρες στα δύο Γραφεία. Άντε να δούμε.
Β.Σ.

Φτάνει η ώρα
Στο «κόκκινο» η αγωνία των υποψηφίων για τις θέσεις διευθυντών και προϊσταμένων στο χώρο της εκπαίδευσης. Στις 20 Αυγούστου αναμένεται η εκκρεμότητα να κλείσει και να ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων επικεφαλής στη διοίκηση της εκπαίδευσης.
Β.Σ.

Στα όρια
Χαρακτηριστικά εξουθένωσης στα πρόσωπα των γιατρών που εργάζονται στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου διέκρινε, όπως περιέγραφε, η αντινομάρχης Υγείας Ντία Βουβαλούδη, η οποία επισκέφθηκε προχθές την υγειονομική μονάδα. Οι γιατροί, είπε, καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Οι αντοχές, όμως, έχουν και τα όρια τους.
Β.Σ.

Αριστερή παρέμβαση
Διακρίνω παρέμβαση πρώην ινστρούχτορα της Αριστεράς στην ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου για το κυκλοφοριακό.
Γιατί μη μου πει κανείς ότι το απόσπασμα της δήλωσης του Αλέκου «δεν έχουμε το δικαίωμα να «κλείνουμε τα μάτια», όταν άτομα με κινητικά προβλήματα είναι υποχρεωμένα να σπρώχνουν τα καροτσάκια τους, γιατί κάποιος συμπολίτης μας για να απολαύσει τη «φραπεδιά» του παρκάρισε πάνω στη ράμπα», το έγραψε ο Φοινικόπουλος; Ούτε κατά διάνοια…
Α.Τ

Χαλαρή διάθεση
Διακρίνω μία χαλαρότητα στους υποψήφιους και εν δυνάμει υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να το αποδώσω σε ολιγοήμερες άτυπες διακοπές λόγω Δεκαπενταύγουστου. Ο Θεός να τις κάνει διακοπές, γιατί η ψυχούλα τους το ξέρει….
Α.Τ

Έχει άλλα χαρίσματα …
…Ο Απόστολος έχει άλλα χαρίσματα. Ως άλλος αρσενικός Ρόουλιγκ θα μπορούσε λ.χ, άμα στρωθεί, να γράψει πολιτικό μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή αντί για το Χάρρυ Πόττερ τον ξανθό Πωλ, που με το μαγικό ραβδάκι του συν

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου