ΤΟΠΙΚΑ

Κριτήριο το αυριανό φιλικό στον Αλμυρό για τους υπό δοκιμήν

κριτήριο-το-αυριανό-φιλικό-στον-αλμυρ-851206

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε χθες στον μεταγραφικό τομέα για τη Νίκη. Οι δοκιμές από το Νίκο Ζαλίκα συνεχίστηκαν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αυτή τη φορά κάποιο νέο πρόσωπο. Το φιλικό που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο με τον ΓΣΑ τελικά στον Αλμυρό στις 5.45 και όχι με τον Κεραυνό Δόξα Βύρωνα, που είχε ανακοινωθεί προχθές, θα αποτελέσει κριτήριο για πολλούς από τους υπό δοκιμήν. Μετά από αυτό ο 44χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές επιλογές του, αφού αποτελεί το τελευταίο δείγμα πριν την αναχώρηση της ομάδας για τα Χάνια.
Το προπονητικό τιμ επιθυμεί να έχει τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ στην διάθεσή του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Πήλιο και έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρει αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να μπορεί να ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας. Ο αμυντικός Πέτρος Καριώτης είναι ένας από τους παίκτες που έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και φαίνεται πως θα αποκτηθεί, ωστόσο ούτε χθες υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης ο νεαρός θα υπέγραφε χθες, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Πολύ κοντά σε συμφωνία έχει έρθει και ο νεαρός Λαρισαίος Γκαγκαστάθης, ενώ στα υπόψιν βρίσκονται και οι Κροάτες Σάσα Σάμπλιακ και Μπλαζένκο Μπέκοβατς που πέρυσι έπαιζαν στην Λαμία. Ο 30χρονος μέσος Σάμπλιακ έπαιξε πέρσι 27 ματς, ενώ ο Μπέκοβατς είναι αμυντικός.
Το ρόστερ πάντως θα αργήσει να κλείσει, αφού οι τελευταίες προσθήκες αναμένεται να γίνουν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα εντοπιστούν τα κενά και οι αδυναμίες. Μάλιστα δοκιμές θα συνεχιστούν και στο Πήλιο. Η Νίκη χρειάζεται άλλες επτά με οκτώ μεταγραφές περίπου για να ολοκληρώσει τις κινήσεις της. Οι δυο από αυτές θα αφορούν σε κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι θα είναι Ελληνες.
Εν τω μεταξύ χθες, όπως έγινε γνωστό, απορρίφθηκαν από την Πρωτοβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ οι προσφυγές των Τάσου Παυλίδη, Πρέντραγκ Σίμιτς, ενώ δέχθηκε εν μέρει την προσφυγή του Ζέζελ κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Αντίθετα λύθηκε η σύμβαση σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ των Ρίκα, Γκάγκα, Γκίτκου και Μουρατίδη.
Τέλος, χθες η ΠΑΕ δεξιώθηκε σε εστιατόριο της Ν. Ιωνίας τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τους υπαλλήλους της Νίκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου