ΤΟΠΙΚΑ

Θετικά συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό που «τελειώνει» με τον Πάβελ Χαϊντουτσεκ

θετικά-συμπεράσματα-για-τον-ολυμπιακ-851206

Ενθαρρυντικά ήταν τα συμπεράσματα από το προχθεσινό νικηφόρο φιλικό του Ολυμπιακού στο Βέρμιο, ενώ θετικά εξελίσσεται η απόκτηση του Πολωνού μέσου Πάβελ Χαϊντουτσεκ, καθώς ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και σήμερα μετά την τυπική υπογραφή του συμβολαίου του θα μεταβεί στο Αθλητικό Κέντρο «Αχίλλειον» όπου προετοιμάζεται η υπόλοιπη ομάδα.
Σήμερα ο Ολυμπιακός θα δώσει στις 5.30 ένα ακόμη φιλικό αντιμετωπίζοντας την Κυπριακή Λακαταμιά με τον Κώστα Σταματίου να δίνει περισσότερο χρόνο στους πιο νέους, ενώ μάλλον θα αγωνισθεί και ο Πακάλτσης που προχθές δεν αγωνίσθηκε προληπτικά .
Πάντως προχθές που αγωνίστηκαν οι Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος, Σαρρής, Πέτρου, Φλώρος, Μιτρόφ, Χατζηκωνσταντίνου, Κατσαρός, Φονσέκα, Βέρμπης, και Κοντέων και στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Σκαρλάτος, Τσάγγαρης, Χαϊκάλης, Στάνκοφ, Σιγάλας και Διαμάντης βρήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και η ομάδα έδειξε ότι «δένει» με πολλά περιθώρια βελτίωσης…

Σήμερα αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής του Πολωνού μέσου Πάβελ Χαϊντουτσεκ, καθώς ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ο Θεόφιλος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Λεβεντίδης, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Ο Πολωνός μέσος Πάβελ Χάϊντουτσεκ έπαιξε δυο χρονιές στην ΑΕ Γιάννινα και σε 49 ματς σκόραρε 6 φορές, τις 4 με φάουλ, ενώ η μονή δυσκολία στη μεταγραφή του ήταν ότι βρισκόταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αφού τον ήθελε η Καλαμαριά και οι Πανθρακικός, Καλαμάτα και Καρδίτσα.
Η μεταγραφή αυτή θα λύσει πολλά προβλήματα στην ομάδα του Κώστα Σταματίου, καθώς ποντάρει στον Πολωνό μέσο που αγωνίζεται ως κοινοτικός, ενώ όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφή γι’ αυτή την περίοδο παρότι λέχθηκε ότι η ομάδα έχει ζητήσει και δυο δανεικούς ξένους παίκτες από την Καλαμαριά, τον Αιγύπτιο 22χρονο επιθετικό, Αμρ Ελ Χαλαουάνι που πέρσι επαιξε 17 ματς και τον Σέρβο Πόπαρα.

Με ΑΕ Γιάννινα την Κυριακή 12/8
Μετά το σημερινό φιλικό ο Ολυμπιακός την Κυριακή 12/8 θα παιξει με την ΑΕ Γιάννινα που και αυτή βρίσκεται στην Κουτσούφλιανη .Με την επιστροφή στο Βόλο για την Κυριακή 19 Αυγούστου έχει κλειστεί δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό. Επίσης, στις 22/8 οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Εθνικό Κατερίνης στο Βόλο.
Στις 25 και 26 θα δώσουν δυο φιλικά στη Θράκη με τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό, ενώ στις 5 Σεπτέμβρη θα γίνει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους να μαθαίνουν τον αντίπαλο στις 20 Αυγούστου . Η διεξαγωγή αγώνα κυπέλλου ήταν και η αιτία που ο Ολυμπιακός ανέβαλε και το φιλικό που είχε κλεισθεί με το Αιγάλεω.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου