ΤΟΠΙΚΑ

Στην Πορταριά «χτίζεται» ο νέος Ολυμπιακός που ενισχύεται με Φούντα

στην-πορταριά-χτίζεται-ο-νέος-ολυμπ-851206

Στην Πορταριά Πηλίου συνεχίζεται από προχθές η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσιότσιου, ενώ παράλληλα η διοικούσα επιτροπή του Ερασιτέχνη συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης. Προς αυτόν τον σκοπό δοκιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πάουερ φόργουορντ, Ηλίας Φούντας, από τον Ιωνικό Λαμίας. Ο Φούντας άφησε καλές εντυπώσεις και το τεχνικό τιμ έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Ετσι σύντομα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παίκτη του Ολυμπιακού.
Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή οι Κυρίτσης και Τσουρέλης. Ο πρώτος δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα αλλά αναμένεται σύντομα, ενώ ο Βολιώτης γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από ίωση που δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στις προηγούμενες προπονήσεις. Επίσης προσπάθειες γίνονται από την πλευρά του νομικού συμβούλου κ. Ξηρού για να μπορέσει ο Αρμενάκης να πάρει άδεια από την μονάδα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, προκειμένου να μεταβεί στην Πορταριά.
Πάντως το ρόστερ του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν έχει κλείσει, αφού χθες ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν άλλες δυο δοκιμές μέσα στο Σαββατοκύριακο παικτών που να αφορούν στη θέση «4». Ενας από αυτούς φέρεται να είναι ο Νίκος Ντούγιας, που ανήκε και πέρυσι στην ομάδα, αλλά μετά από ασυμφωνία με τη διοίκηση στο οικονομικό είχε αποχωρήσει. Για την ενίσχυση στον άσο, οι ιθύνοντες της ερυθρόλευκης ομάδας έδειξαν να το μετάνιωσαν, αφού τόσο ο Κύπριος Ιωαννίδης, όσο και οι Πολίτης και Βογιατζής αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις και τελικά μάλλον ο Ολυμπιακός δε θα χρειαστεί να πάρει άλλον πλέι μέηκερ. Ετσι η αναζήτηση θα συνεχιστεί για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί κοντά στο καλάθι.
Οι καλαθοσφαιριστές θα υποβληθούν σε καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις μετά το τέλος των πρώτων σταδίων της προετοιμασίας για να ελεγχθεί η κατάσταση του οργανισμού τους.
Τέλος, αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι που είχε κλειστεί με την Ολύμπια Λάρισας για τις 19 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα οι ερυθρόλευκοι έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον θεσμό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ικαρο στην Αθήνα. Υπάρχει περίπτωση το παιχνίδι να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου