ΤΟΠΙΚΑ

Ντύθηκε στα κυανόλευκα χθες ο τερματοφύλακας Κ. Ανδριόπουλος

ντύθηκε-στα-κυανόλευκα-χθες-ο-τερματο-851206

Την τριάδα των τερματοφυλάκων της «έκλεισε» εκτός απροόπτου η Νίκη με την απόκτηση του Κώστα Ανδριόπουλου. 0 23χρονος γκολκήπερ που γεννήθηκε στην Γαστούνη και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής, υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με τους κυανόλευκους και προστέθηκε στους παίκτες του Νίκου Ζαλίκα, αλλά και στους δυο υπάρχοντες πορτιέρο, τους Δινόπουλο και Τάσσο.
Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα με τον Πέτρο Καριώτη, για τον οποίον απλά απομένουν οι υπογραφές για να θεωρηθεί και επίσημα παίκτης του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας. Επίσης μέχρι την αναχώρηση της Νίκης για το Πήλιο πιστεύεται οτι θα έχουν πραγματοποιηθεί κι άλλες μεταγραφές.
Οσον αφορά στο νέο απόκτημα των κυανολεύκων, τον Κώστα Ανδριόπουλο, γεννήθηκε στις 12 Μαϊου του 1984. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή, ωστόσο φόρεσε μόλις τρεις φορές σε επίσημο αγώνα την κοκκινόμαυρη φανέλα της Πατρινής ομάδας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, όπου υπερασπίστηκε την εστία του σε ένα ματς. Από κει και πέρα, αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με Μαρκό, Ρόδο και Ναυπακτιακό «μαζεύοντας» 36 συμμετοχές από τρεις σεζόν. Η περσινή του χρονιά στην ομάδα της Ναυπάκτου θεωρείται η καλύτερη στην καριέρα του. Ο Ανδριόπουλος ζυγίζει 78 κιλά και το ύψος του αγγίζει το 1.90.
Σήμερα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει και την μεταγραφή του Πέτρου Καριώτη, που έχει συμφωνήσει σε όλα και αναμένεται μόνο το τυπικό των υπογραφών. Πρόκειται για έναν παίκτη που δοκιμαζόταν καιρό τώρα στη Ν. Ιωνία. Ο «Ταχυδρόμος» είχε γράψει ότι αποτελούσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που έδειχναν καλά στοιχεία και ο Νίκος Ζαλίκας δεν άργησε να δώσει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του. Ο Καριώτης είναι ομογενής από την Αμερική, αγωνίζεται στην άμυνα, έχει καλή αντίληψη των φάσεων και τις περισσότερες φορές δεν φοβάται να βγει πρώτος στην μπάλα.
Από κει και πέρα δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τους κοινοτικούς που δοκιμάζονται. Χθες η προπόνηση έγινε στο Διμήνι και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στο τεχνικό τιμ προστέθηκε ως γυμναστής ο Γιάννης Χατζής. Παράλληλα δοκιμάστηκε ο 22χρονος Τσαμίλ Ογλού από την Ξάνθη.
Η Νίκη το Σάββατο προγραμματίζει να δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Δόξα Βύρωνα, ενώ σήμερα η διοίκηση θα δεξιωθεί τους παίκτες σε δείπνο που θα παραθέσει. Η αναχώρηση για την Πορταριά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πήρε μερικές ημέρες ακόμη παράταση και μάλλον θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα… Τέλος, έγινε γνωστό οτι την ομάδα θα ντύσει φέτος η αθλητική εταιρεία PUMA.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου