Ισπανούς τουρίστες έφερε το κρουαζιερόπλοιο Grand Celebration

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-19, 19:21:19
Ισπανούς τουρίστες έφερε  το κρουαζιερόπλοιο Grand Celebration

Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοίο, το «Grand Celebration»,  κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι και είναι το 9o στο πρόγραμμα αφίξεων της φετινής τουριστικής περιόδου.

Το «Grand Celebration», με 1.494 Ισπανούς τουρίστες και 546 άτομα πλήρωμα, έφθασε  στη 1 το μεσημέρι προερχόμενο από τον Πειραιά και αναχωρεί στις 10 το βράδυ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Τους τουρίστες υποδέχθηκαν στο χώρο ελλιμενισμού στελέχη του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου μοιράζοντας ενημερωτικό έντυπο υλικό για την πόλη και την περιοχή και κυρίως το χάρτη ειδικών διαδρομών που βοηθά τον επισκέπτη να περιηγηθεί στην πόλη και να γνωρίσει τα σημεία αναφοράς, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ των προτάσεων για εναλλακτικές σύντομες επισκέψεις στα κοντινά αξιοθέατα εκτός της πόλης.

Επί τόπου βρέθηκε για μία ακόμη φορά η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Βόλου Σ. Μπαρτζιώκα, η οποία νωρίτερα είχε συνεχείς συσκέψεις με το Αστικό ΚΤΕΛ για το θέμα των μετακινήσεων των επισκεπτών, ενώ εκπρόσωποι του σωματείου ιδιοκτητών ταξί υποδέχθηκαν τους τουρίστες εντός του χώρου του λιμανιού, μοιράζοντας έντυπο υλικό με αναγραφόμενες τις τιμές των διαδρομών.

Τέλος, όσοι προτίμησαν να μετακινηθούν πεζή, ακολουθώντας τη διαγράμμιση επί του πεζοδρομίου με την ένδειξη city center, κατευθύνθηκαν εύκολα στο κέντρο της πόλης και την εμπορική αγορά.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=