Λήγει η προθεσμία για τους πελάτες Hellas Power και Energa

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-19, 12:25:04
Λήγει η προθεσμία για τους πελάτες Hellas Power και Energa

Αγώνα δρόμου πρέπει να κάνουν όσοι καταναλωτές επέλεξαν εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτροδότησης και συγκεκριμένα τις Hellas Power και Energa, αν θέλουν να συνδεθούν με τη ΔΕΗ, καθώς έχουν μείνει μόλις έξι ημέρες για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία διαφορετικά θα διακοπεί η ηλεκτροδότησή τους. Τονίζεται πως στη Μαγνησία περίπου 20.000 καταναλωτές είχαν επιλέξει τις παραπάνω εταιρίες.

Πιο συγκεκριμένα οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος από την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου εφόσον ήταν πελάτες των εταιρειών Hellas Power και Energa και δεν έχουν επιλέξει ακόμα νέο προμηθευτή ενώ συνεχίζουν να προμηθεύονται ενέργεια από τη ΔΕΗ.

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας σε χθεσινή της ανακοίνωση υπενθυμίζει σε όσους καταναλωτές δεν έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο με προμηθευτή ρεύματος να το κάνουν αυτήν την εβδομάδα, γιατί, όπως αναφέρει, η προθεσμία της 24ης Ιουνίου είναι τελική.

Υπενθυμίζεται πως οι πελάτες των δύο εταιριών που σταμάτησαν να δραστηριοποιούνται στην αγορά στις 24 Ιανουαρίου μεταφέρθηκαν αυτόματα στη ΔΕΗ, η οποία έχει τον ρόλο του προμηθευτή τελευταίου καταφυγίου, ωστόσο η προμήθεια τελευταίου καταφυγίου ισχύει σύμφωνα με τον νόμο για δύο μήνες – αναφέρεται πως τον Απρίλιο παρατάθηκε για άλλους δύο – με την δεύτερη παράταση να λήγει τελικά την προσεχή Κυριακή και να μην δίνεται η παραμικρή παράταση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=