ΤΟΠΙΚΑ

Κυανόλευκοι οι Τσέροβιτς, Κουτελιέρης και Χατζηπαντελίδης

κυανόλευκοι-οι-τσέροβιτς-κουτελιέρη-851206

Το χρονικό τριών προαναγγελθέντων «γάμων» εξελίχθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη. Οπως αναμενόταν, οι Ανδρέας Κουτελιέρης, Χρήστος Χατζηπαντελίδης και Σέρτζιαν Τσέροβιτς υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα και θα την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, αμφότεροι συμφώνησαν για έναν χρόνο και από χθες είναι και επίσημα ποδοσφαιριστές του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας. Αναμφίβολα οι τρεις παίκτες προσθέτουν την εμπειρία που έλειπε στο σύνολο του Νίκου Ζαλίκα, που φυσικά έχει ανάγκη και από άλλες τέτοιου είδους προσθήκες. Σήμερα ίσως μάλιστα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις, μια και η παρουσία του Κώστα Χρόνη στον Βόλο αναμένεται να σηματοδοτήσει περαιτέρω εξελίξεις στα μεταγραφικά, αλλά και σε άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Κουτελιέρης: «Δεν αξίζει στη Νίκη η Γ’ Εθνική»
Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του από την ΠΑΕ ο Ανδρέας Κουτελιέρης δήλωσε στον «Ταχυδρόμο»: «Πείστηκα να υπογράψω στη Νίκη, καθώς μου είπαν ότι η ομάδα πάει για μια καινούρια αρχή και για άνοδο. Εχω παίξει αντίπαλος με τη Νίκη και ξέρω ότι είναι μια ιστορική ομάδα που της αξίζει κάτι καλύτερο. Δεν πιστεύω ότι της αρμόζει η θέση η οποία βρίσκεται και η Γ’ Εθνική. Την Δευτέρα θα κάνω την πρώτη μου προπόνηση και θα γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Θεωρώ ότι θα γίνει μια καλή προσπάθεια για να επιστρέψει η Νίκη εκεί που της αξίζει».

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα
Ο Ανδρέας Κουτελιέρης είναι 26 ετών και παίζει με την ίδια ευχέρεια στη θέση του ανασταλτικού μέσου αλλά και του στόπερ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Μαρκό, Πανηλειακό, Προοδευτική, Καλλιθέα και Ατρόμητο Αθηνών, ενώ το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίζονταν στην Καλαμάτα. Φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο με την Ολυμπιακή ομάδα. Οσον αφορά στον Χρήστο Χατζηπαντελίδη, είναι 26 χρονών (12/8/1981), αριστερό χαφ, με τέσσερις συμμετοχές στην Ολυμπιακή ομάδα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα, την Κέρκυρα, τον Αθηναϊκό και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τέλος, ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις για τους φιλάθλους της Νίκης. Ο 36χρονος μέσος, έχει φορέσει και στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Παναχαϊκή, Λύκους, Καλλιθέα, Ολυμπιακό, Κόρινθο και την τελευταία σεζόν στον Ερμή Ερμιόνης Αργολίδος.

Συνάντηση με Ορφανό για το γήπεδο
Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα του Παντελής Μαγουλάς. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από την συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Πέτρου Καϊμακάμη. Αλλωστε η ΠΑΕ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει ως έδρα της φέτος το γήπεδο της Μαιάνδρου. Εν τω μεταξύ την Τετάρτη στην Αθήνα εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής Νίκης και ο κ. Καϊμακάμης θα έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού τον κ. Ορφανό για το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου.

Η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής
Από την Ερασιτεχνική Νίκη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ενημερωτική Γενική Συνέλευση που προβλέπεται βάσει του καταστατικού θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου, σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα. Από αύριο Δευτέρα από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. τα γραφεία της Ερασιτεχνικής θα παραμένουν ανοικτά (Μαιάνδρου 14) ώστε όσα μέλη δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα να περάσουν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους, για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στην Γ. Σ. Επίσης όσοι θέλουν να εγγραφούν νέα μέλη στην Ερασιτεχνική Νίκη μπορούν να προμηθεύονται από τα γραφεία τις σχετικές αιτήσεις».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου