ΤΟΠΙΚΑ

Στον «αέρα» η ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Νέων

στον-αέρα-η-ιστοσελίδα-του-επιμελητ-264468

Με δυνατότητα καταχώρησης των επιχειρήσεων στον επαγγελματικό κατάλογο

Στον «αέρα» του διαδικτύου βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η νέα ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Νέων Επιχειρηματιών (ene-magnesia.gr) η οποία αποτελεί το σημείο αναφοράς των μελών του Επιμελητηρίου για την ενημέρωσή τους.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας θα εξυπηρετήσει τα υφιστάμενα μέλη και όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη στο ΕΝΕΜ να ενημερωθούν για τις δράσεις του Επιμελητηρίου και τις συνεργασίες με φορείς και οργανισμούς που επιτυγχάνονται.

Επιπροσθέτως μπορούν να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές που γίνονται στο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όπως τα φορολογικά, τα εργασιακά κ.λ.π., ενώ παράλληλα προστίθενται όλα τα προγράμματα επιδότησης που ανακοινώνονται από τα αρμόδια υπουργεία ή τις περιφέρειες.

Αναρτώνται επίσης έρευνες και μελέτες που γίνονται από διάφορους οργανισμούς για τους κλάδους του Τουρισμού, της Μεταποίησης του Εμπορίου και των Υπηρεσιών, όπως το (ΕΒΕΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης κ.λ.π.), ενώ σημαντική λειτουργία της ιστοσελίδας είναι η δυνατότητα που έχουν τα μέλη να αναρτούν ερωτήματα και προτάσεις στο φόρουμ της σελίδας, όπου απαντώνται από ειδικούς ανάλογα με το θέμα που τους απασχολεί.

Το ΕΝΕΜ απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα μέλη και μη, να επισκεφθούν της σελίδα και να εγγραφούν ώστε να διευρυνθεί το Επιμελητήριο Νέων και να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική που θα αποφέρει και καλύτερα αποτελέσματα. Μπορούν επίσης να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέσω της ιστοσελίδας και να καταχωρίσουν την επιχείρησή τους στον επαγγελματικό κατάλογο που υπάρχει. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα στο www.ene-magnesia.gr ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στέλνοντας μήνυμα στο [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου