Φιλανθρωπική συναυλία από το 4ο Λύκειο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-14, 20:27:31
Φιλανθρωπική συναυλία  από το 4ο Λύκειο Βόλου

Χέρι βοήθειας σε πολίτες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση απλώνει το 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μετά από αίτημα των μαθητών ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης με τη σύμφωνη γνώμη και συμπαράσταση του συλλόγου των καθηγητών και του διευθυντή.

Τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά τροφίμων.

Η μουσική συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ.

Το συγκρότημα του σχολείου EX-ANIMIS σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα Antithesis του Μουσικού Σχολείου Βόλου και τα συγκροτήματα Άλικο Γράμμα,Μουσικοί Ιχνηλάτες και τον Απόστολο Μόσιο θα παρουσιάσουν νεανικό μουσικό πρόγραμμα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου που παραχωρήθηκε ευγενώς από το Δήμο Βόλου.

Music Broadcaster θα είναι ο Σταύρος Πλουμιστός.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το συμβολικό εισιτήριο των 3 ευρώ, μετά από πρόταση των μαθητών θα διατεθούν για αγορά τροφίμων, με σκοπό να στηριχθεί το Δημοτικό Παντοπωλείο που ο Δήμος Βόλου έχει συστήσει για να ενισχύσει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

«Σας παρακαλούμε θερμά να αγκαλιάσετε τη βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία των παιδιών μας και να υποστηρίξετε το εγχείρημα το οποίο έχει τη συμπαράσταση του Κοινωνικού Τομέα το Δήμου Βόλου και το οποίο ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πιστεύουμε πως το σχολείο δεν είναι μόνο φορέας γνώσης αλλά και ευαισθησίας και αγάπης προς το συνάνθρωπο», αναφέρει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=