ΤΟΠΙΚΑ

Και ο Τσάγγαρης στην προετοιμασία, στο πρώτο φιλικό οι δοκιμές ξένων

και-ο-τσάγγαρης-στην-προετοιμασία-στο-851206

Με τον Γιάννη Τσάγγαρη να ανεβαίνει στο Βέρμιο και να μετέχει κανονικά στην προετοιμασία και τον προπονητή Κώστα Σταματίου να δηλώνει ικανοποιημένος, ο Ολυμπιακός κλείνει σήμερα το πρώτο τετραήμερο του βασικού σταδίου προετοιμασίας και περιμένει το φιλικό της ερχομένης Τετάρτης κυρίως για ξεμούδιασμα και όχι για συμπεράσματα, αφού το βάρος τώρα πέφτει στην φυσική κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται και σε αναμονή ξένων παικτών για δοκιμή μάλλον στο φιλικό με τον Θερμαϊκό.
Μπορεί από επίσημα χείλη να λέγεται στον Ολυμπιακό ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζουν να προτείνονται παίκτες. Ο Ουέλιγκτον, που είναι Βραζιλιάνος σέντερ φορ και τα τελευταία χρόνια παίζει σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος, πρέπει να είναι ο πρώτος που θα μεταβεί στο Βέρμιο και θα ακολουθήσουν δύο Αργεντίνοι. Οποιοι ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία, θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αργεντινοί είναι μέσοι που αγωνίζονται σε συλλόγους της πατρίδας τους.
Η ΠΑΕ έχει έρθει πάντως σε επαφή με το Σέρβο μεσοεπιθετικό Ιγκόρ Μάτιτς, τον Βραζιλιάνο Τζεράλντο Γκέλσον, ενώ τελευταία προτάθηκε και ο Σενεγαλέζος σέντερ φορ της αλβανικής Δυναμό Τιράνων Ελ Χατζί Γκουντζάμπι.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» πάντως συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και με τρεις προπονήσεις καθημερινά, ενώ το θετικό είναι από χθες μετέχει ο Τσάγγαρης και ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί, αφού ο μόνος που έμεινε εκτός προετοιμασίας είναι ο άτυχος Ακπαρίδης.
Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στις 14 Αυγούστου. Κατά το διάστημα της παραμονής του στο αθλητικό κέντρο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ θα δώσει σίγουρα ένα φιλικό παιχνίδι με τον Θερμαϊκό στις 8 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, ενώ και για αυτό το άλλο Σαββατοκύριακο αναζητείται αντίπαλος.
Οι 26 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή των «ερυθρολεύκων είναι οι: Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Μπόγιαν Πέικοφ, Χρήστος Κοντοβάς, Ευθύμης Αγγελόπουλος, Χρήστος Καψιώτης, Γιάννης Σαρρής, Ντράσκο Στάνκοφ, Βασίλης Γενιτσαρίδης, Βασίλης Φλώρος, Άκης Πέτρου, Βασίλης Σιγάλας, Θοδωρής Πακάλτσης, Ίλιε Μιτρόφ, Τόνι Χατζής, Στέλιος Παρίσης, Γιάννης Κατσαρός, Αλέξης Γιακάκογλου, Βασίλης Σκαρλάτος,Γιαννης Τσάγγαρης, Κάτε Φονσέκα, Αλέκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Βέρμπης, Γεράσιμος Χαϊκάλης, Βαγγέλης Διαμάντης, Πέτρος Κοντέων και Θανάσης Ξαντινίδης.
Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου, το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 9 του Σεπτέμβρη.

Τα φιλικά παιχνίδια
Ως γνωστόν, κατά το διάστημα της παραμονής του στα Τρία-Πέντε Πηγάδια ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Θερμαϊκό, ο οποίος ορίστηκε να διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου. Επίσης ενδέχεται να παίξει και με την ΑΕ Γιάννινα, που βρίσκεται επίσης στο Βέρμιο. Από κει και πέρα υπάρχουν οι φιλικοί αγώνες με Λάρισα (17/8) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, Εθνικό Κατερίνης (22/8) στον Βόλο, Έβρο Σουφλίου (25/8) στο Σουφλί και Πανθρακικό (26/8) στην Κομοτηνή. Παραμένει σε εκκρεμότητα το αν θα γίνει το τεστ προετοιμασίας με το Αιγάλεω στις 2 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως συνεχίζονται οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τις θύρες 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου