ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοινώνει μεταγραφές η Νίκη

ανακοινώνει-μεταγραφές-η-νίκη-851206

Η έλευση του Πέτρου Καϊμακάμη και του προέδρου της ΠΑΕ Κώστα Χρόνη στο Βόλο σηματοδοτεί εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα και την ολοκλήρωση κάποιων κινήσεων ενίσχυσης. Τέσσερις παίκτες βρίσκονται στην αναμονή για να συζητήσουν την ενδεχόμενη απόκτησή τους κι αν υπάρξει συμφωνία θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους. Οι Ανδρέας Κουτελιέρης και Χρήστος Χατζηπαντελίδης εκτός απροόπτου θα είναι οι δύο πρώτοι που σήμερα θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ και θα αποτελέσουν και επίσημα μεταγραφικά αποκτήματα της Νίκης, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με ποδοσφαιριστές που αρκετές μέρες τώρα προπονούνται με το συγκρότημα του Νίκου Ζαλίκα και άρεσαν στο προπονητικό τιμ.
Την Τρίτη οι κυανόλευκοι θα αναχωρήσουν για τα Χάνια, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και το τεχνικό τιμ επιθυμεί να έχει τους περισσότερους παίκτες του έμψυχου δυναμικού στην διάθεση του για το μοντάρισμα της ομάδας. Ετσι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν σίγουρα κάποιες μεταγραφές, καθώς το ρόστερ παρουσιάζει μέχρι στιγμής σημαντικές ελλείψεις.
Συγκεκριμένα, εκτός των Κουτελιέρη και Χατζηπαντελίδη, που αποτελούν πρωταρχικούς στόχους των κυανολεύκων, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έρθει στην Μαγνησία ο μάνατζερ του μέσου Χέιντιν Τζέιμς Ντόιλ για τις λεπτομέρειες της μετακίνησης του, ενώ ραντεβού θα υπάρξει και με τον Σέρτζιαν Τσέροβιτς, που όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα χαλάσει κάτι στην συμφωνία του να φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα.
Εν τω μεταξύ ο 19χρονος επιθετικός, Νίκος Αραπέλης που υπέγραψε προχθές, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Νιώθω ευτυχισμένος που είμαι πλέον και τυπικά ποδοσφαιριστής μιας ομάδας με τεράστια ιστορία. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή μου και της ομάδας μου. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι θαυμάσιο. Για μας είναι θέμα πλέον χρόνου και δουλειάς για να φέρουμε τη Νίκη σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αφού δεν αξίζει στην ιστορία της και το λαό της να παίζει στην Γ’ Εθνική».
Χθες δοκιμάστηκαν από το Νίκο Ζαλίκα ο 20χρονος χαφ Μιχάλης Νάσης από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο 22χρονος στόπερ Γιώργος Πακλάκος από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο 19χρονος μπακ Σπύρος Χρήστου από την Αιδηψό και 21χρονος μέσος Δημήτρης Μενέκος από ομάδα της Καστοριάς. Το πιο πιθανό είναι οι δοκιμές να συνεχιστούν και στο Πήλιο.
Τη Δευτέρα η «πρώτη» των Νέων Αθλητών
Τη Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Νίκης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ραντεβού των Νέων Αθλητών Νίκης ενόψει της νέας σεζόν. Το «αύριο» της Νίκης ξεκινά την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ υπό τις οδηγίες του Τάκη Βαταμίδη. Επίσης με την στήριξη του Blue Club θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας για πρώτη φορά ακόμη μια ομάδα με πιτσιρικάδες της Ερασιτεχνικής. Σκοπός είναι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές να παίρνουν από νωρίς εμπειρίες πρωταθλημάτων και αγώνων. Η νέα ομάδα θα λέγεται Νίκη Περιβλέπτου και θα έχει προπονητή τον Ηλίου Οικονόμου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου