ΤΟΠΙΚΑ

Νέο τυρί και γιαούρτι της ΕΒΟΛ

νέο-τυρί-και-γιαούρτι-της-εβολ-273336

Δύο

νέα προϊόντα λανσάρει εδώ και λίγο χρονικό διάστημα η ΕΑΣ Βόλου και ήδη έχουν

βρει ιδιαίτερη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό. Πρόκειται για ένα νέο τυρί

και ένα νέο ελαφρύ πρόβειο γιαούρτι 2% που υπάρχουν στα περισσότερα ράφια των

σούπερ μάρκετ σε πολύ χαμηλές τιμές! Την ίδια στιγμή η ΕΑΣ ξεκινά τη συγκέντρωση κριθαριού στα σιλό, ώστε το

επόμενο χρονικό διάστημα και εφόσον ολοκληρωθεί ο αλωνισμός να ξεκινήσει και

συγκέντρωση των σιτηρών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Αλίκη Φωτιάδου

Σε ό,τι αφορά το τυρί αυτό είναι…

τρία σε ένα καθώς είναι μια μίξη πρόβειου, γίδινου και αγελαδινού γάλακτος που

προσφέρουν μια πολύ ελαφριά αλλά και συγχρόνως νόστιμη και ανεπαίσθητα

πικάντικη φέτα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Βόλου

Νικήτα Πρίντζο δεν περιέχει πολλά λιπαρά, από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας

του έτυχε ευρείας αποδοχής, ενώ ο ίδιος έλαβε πολύ θετικά και ενθαρρυντικά

μηνύματα.

Η φέτα διατίθεται σε συσκευασίες

400γρ., 2 κιλών

σε τάπερ, 4 κιλών, 8 και 16 κιλών και η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή και χαμηλή

σε σχέση με τις υπόλοιπες φέτες, ενώ σε ό,τι αφορά το καινούργιο γιαούρτι αυτό

είναι πρόβειο και ελαφρύ με μόλις 2% λιπαρά, ενώ και αυτό έχει γίνει πολύ

αγαπητό στους καταναλωτές.

«Προσπαθούμε να μην επαναπαυόμαστε

και να προσφέρουμε στον κόσμο καινούργια προϊόντα πάντα με την ποιότητα και τις

χαμηλές τιμές που χαρακτηρίζουν την ΕΒΟΛ» σημειώνει ο Νικήτας Πρίντζος, ο

οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο έργο που υλοποιεί η ΕΑΣ Βόλου

σχετικά με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων που αυτή την στιγμή ήδη

ολοκληρώθηκε και συνδέθηκε με την ΔΕΗ αυτό στις στέγες της γαλακτοβιομηχανίας,

ενώ μέσα στον ερχόμενο μήνα ξεκινά η κατασκευή άλλων 6 ισχύος 100Κw το κάθε ένα σε εκτάσεις στο Στεφανοβίκειο, τον

Άγιο Δημήτριο και τον Άγιο Γεώργιο.

Με

προκαταβολή 10 λεπτά

η

συγκέντρωση των κριθαριών

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε από τους

αγρότες η συγκομιδή των δημητριακών και ξεκινά η συγκέντρωση του κριθαριού στα

σιλό του Στεφανοβικείου, Αγίου Δημητρίου και στο Μ. Περιβολάκι με προκαταβολή

10 λεπτά, ενώ μέσα σε δύο μήνες οι ποσότητες θα πρέπει να έχουν πουληθεί ώστε

με την ολοκλήρωση και του αλωνισμού των σιτηρών να ξεκινήσει η συγκέντρωσή

τους.

Όπως εξηγεί ο κ. Πρίντζος, η Ένωση

δίνει προκαταβολή στους αγρότες αντιλαμβανόμενη την ιδιαίτερα δυσχερή

οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, καθώς θέλει να είναι το «αποκούμπι»

των αγροτών, ενώ σε ό,τι αφορά τα σιτάρια, αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί

οι τιμές, αίσθησή του είναι πως φέτος θα κυμανθούν γύρω στα 20 λεπτά, όταν

πέρυσι άγγιξαν τα 24.

Ο κ. Πρίντζος δεν παρέλειψε να

τονίσει πως φέτος τα σιτηρά έχουν ιδιαίτερα καλή ποιότητα, ενώ ποσοτικά η

παραγωγή εξαρτάται κυρίως από την περιοχή και την «περιποίηση» που είχαν από

τον παραγωγό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου