ΤΟΠΙΚΑ

Ναυαγοσώστες σε πέντε παραλίες

ναυαγοσώστες-σε-πέντε-παραλίες-279756

Κατακυρώθηκε προχθές ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου, ο οποίος θα καλύψει με ναυαγοσώστες τις παραλίες του Δήμου Βόλου. Στην προκήρυξη του Δήμου για την ανάληψη του έργου κατατέθηκε μία και μόνη προσφορά.

Η οικονομική προσφορά που κατατέθηκε ανήλθε στα 86.100 ευρώ , ενώ ο τεχνικός φάκελος που κατατέθηκε ήταν πλήρης, όπως και όλα τα δικαιολογητικά συμμετοχής και απασχόλησης προσωπικού.

Η περίοδος που η εταιρία θα καλύψει με ναυαγοσώστες τις παραλίες ‘αρχισε από χθες 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως 31 Αυγούστου. Διαδικαστικά θα απαιτηθεί χρονικό διάστημα τουλάχιστον είκοσι ημερών για την έγκριση της σύμβασης από την Οικονομική Επιτροπή και στη συνέχεια από την Περιφερειακή Διοίκηση γι΄ αυτό και ζητήθηκε από τον επιχειρηματία να καταθέσει προσφορά για την κάλυψη από χθες των πέντε παραλιών με ναυαγοσώστες αναλογικά με το ποσοστό έκπτωσης που έδωσε στον κύριο διαγωνισμό.

Οι παραλίες που θα καλυφθούν με ναυαγοσώστες είναι του Αναύρου, των Αλυκών, της δημοτικής πλαζ Αλυκών, της Νέας Αγχιάλου και του καρνάγιου στον πρώην Δήμο Αρτέμιδας. . Όπως έγινε γνωστό οι υπόλοιπες παραλίες του Δήμου Βόλου όπως η παραλία του μπαρμπα – Θωμά στην Αγριά και των Αφιδνών στο Σωρό δεν θα καλυφθούν γιατί δεν θεωρούνται, όπως είπε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ν. Οικονόμου, πολυσύχναστες, αλλά δεν απορρέει σχετική υποχρέωση από την κείμενη νομοθεσία για κάλυψή τους από ναυαγοσώστη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου