ΤΟΠΙΚΑ

Αρχίζουν τα δύσκολα… για Ρήγα, Αστέρα και Θησέα

αρχίζουν-τα-δύσκολα-για-ρήγα-αστέρα-851206

Αύριο Δευτέρα ξεκινούν την προετοιμασία τους οι τρεις εκπρόσωποι της Μαγνησίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, με το νεοφώτιστο Θησέα να έχει κάνει 15 μεταγραφές, ενώ στο Ρήγας Φεραίο υπάρχει και νέος προπονητής, ο Αντώνης Μάνδαλος, και στον Αστέρα Ριζομύλου το ρόλο του τεχνικού ανέλαβε ο Μιλτος Καλόγηρος, που μέχρι πέρσι ήταν παίκτης της ομάδας.

Ο Ρήγας Φεραίος
Η επίσημη «πρώτη» του Ρήγα ορίστηκε για αύριο στις 6 το απόγευμα στο στάδιο του Βελεστίνου, ενώ όλη η προετοιμασία θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης οριστικοποιήθηκαν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας που στις 25 Αυγούστου θα υποδεχθεί τον Μαγνησιακό και τρεις ημέρες αργότερα (28/8) τον Αστέρα Καρδίτσας. Την 1η Σεπτεμβρίου ο Ρήγας θα παίξει στα Φάρσαλα με τον τοπικό Αχιλλέα και στις 5 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Αλμυρού σε γήπεδο που ακόμη δεν ορίστηκε.
Οσον αφορά στα μεταγραφικά, έναν ακόμη νεαρό τερματοφύλακα, τον Κοντογιάννη από τον Πηλέα θέλει να εντάξει στη δύναμή του ο Ρήγας, που έχει ήδη αποκτήσει το Χρήστο Μαστοροδήμο, τερματοφύλακα από τη Δήμητρα Γιάννουλης. Ο Ρήγας Φεραίος έχει αποκτήσει ακόμη τους Καραμέρη που αγωνίζονταν στον Πανελευσινιακό, το νεαρό Στέργιο Στεργίου από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τον επίσης «μικρό» Γιώργο Μπασδάνη από τον Άρη Μελισσατίκων, τον Ξενοφώντα Καναλιώτη και Νίκο Καρατζιώλη από τον Αστέρα και το Δημήτρη Διπλάρη από τον Διαγόρα, ενώ όσο αφορά στην εμπειρία, αυτή υπάρχει με την απόκτηση του Νίκου Δενελάβα από τον Ολυμπιακό Βόλου, και του Ανδρέα Λέτσιου από τον Αστέρα Ριζομύλου.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Ο Μίλτος Καλόγηρος μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Τζήκα περιμένουν τους παίκτες του Αστέρα, αύριο, Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Ριζομύλου, για την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ όσον αφορά στα φιλικά τεστ προετοιμασίας ήδη κλείστηκαν πέντε.
Συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου οι «κοκκινόμαυροι» θα φιλοξενήσουν στον Ριζόμυλο τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και μία εβδομάδα αργότερα (18/8) τον Μαγνησιακό. Στις 22 του μήνα θα αγωνιστούν στη Νέα Αγχίαλο με τον Πύρασο, στις 25/8 θα υποδεχθούν τον Νηλέα και την 1η Σεπτεμβρίου θα παίξουν εκτός έδρας με τον Α.Ο. Λεχωνίων.
Ο Αστέρας έχει αποκτήσει τον Θανάση Ψαρόμπα, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Αστέρα με την εμπειρία του στη μεσαία γραμμή, αφού έχει θητεία σε Ολυμπιακό και Νίκη αλλά και σε Ρήγα, Ηρακλή, Τοξότη, τον επίσης έμπειρο Βαγγέλη Καψάλη που έχει αγωνισθεί σε Νίκη, Κρύα Βρύση, Ηρακλή Χάλκης, Ολυμπιακό Β., Θησέα και πέρσι στον Αχιλλέα Φαρσάλων, τον Σωκράτη Οικονόμου από το Νηλέα, ο οποίος έχει αγωνισθεί ακόμη σε Θησέα και Ολυμπιακό Β., τον Ορέστη Κατσούγκρη από το Ρήγα, τον Θανάση Σπανό από το Αρμένιο και τον Λεονάρδο Κονδύλη, τερματοφύλακα, που προέρχεται από τον Θησέα, ενώ στο στόχαστρο είναι δυο ακόμη μικροί.
Το θετικό για τον Αστέρα είναι ότι παρέμειναν οι περισσότεροι παίκτες του βασικού κορμού, όπως οι Ευαγγέλου, Ναλμπάντης, Κουτσουνίδης, Καρανικολάου, Ιωάννου, Ρουκάς, Τανάγιας,Τσιγκώλης, Θ. Κουβελάς, Δ. Κουβελάς, Χρ.Οικονόμου, Λουφόπουλος.

Ο Θησέας Αγριάς
Η «πρώτη» του Θησέα θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγριάς, στο οποίο ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η ομάδα δεν θα μπορεί να προπονείται εκεί για κάποιο διάστημα, αλλά οι άνθρωποί της ελπίζουν ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για τους αγώνες του Θησέα στο πρωτάθλημα.
Φυσικά τα φιλικά θα δοθούν εκτός έδρας και ήδη τα πρώτα που κλείστηκαν είναι με τον Νηλέα στις 11 Αυγούστου στα Λεχώνια και με τον Αστέρα Καρδίτσας στις 26/8. Επίσης, ενδέχεται να δοθεί και ένα τεστ προετοιμασίας στις 19/8 με ομάδα που εκείνες τις ημέρες θα είναι στο Πήλιο.
Ο Θησέας, που έχει στον πάγκο του τον προπονητή της ανόδου Νίκο Χατζηκυριακίδη, έχει ενισχυθεί με 15 μεταγραφές για το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής.
Ο Θησέας ενισχύθηκε με εμπειρία και ταλέντο και με ποδοσφαιριστές που έχουν επαγγελματική θητεία, αλλά και νεαρούς που κάνουν τη διαφορά.
Στο Θησέα θα αγωνίζεται φέτος ο Τέλης Καϊμπαλ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου