ΤΟΠΙΚΑ

Από αύριο οι ναυαγοσώστες στις παραλίες του ενιαίου δήμου

από-αύριο-οι-ναυαγοσώστες-στις-παραλί-281623

Κατακυρώθηκε σήμερα υπέρ του μοναδικού επιχειρηματία που κατέθεσε προσφορά στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της εταιρείας που θα αναλάβει να καλύψει με ναυαγοσώστες πέντε παραλίες του ενιαίου Δήμου Βόλου για τους τρεις θερινούς μήνες.

Η οικονομική προσφορά που κατατέθηκε ήταν 86.100 ευρώ στο πλαίσιο των οικονομικών προδιαγραφών του διαγωνισμού (90.000 ευρώ), ενώ ο τεχνικός φάκελος που κατατέθηκε ήταν πλήρης όπως κι όλα τα δικαιολογητικά συμμετοχής κι απασχόλησης προσωπικού, σύμφωνα με τα όσα προέβλεπε η προκήρυξη. Η περίοδος που θα καλυφθεί είναι από 1η Ιουνίου 2012 έως 31 Αυγούστου 2012.

Επιπλέον, επειδή διαδικαστικά θα απαιτηθεί χρονικό διάστημα τουλάχιστον 20 ημερών για την έγκριση της σύμβασης από την Οικονομική Επιτροπή και στη συνέχεια από την Περιφερειακή Διοίκηση, ζητήθηκε από τον επιχειρηματία και κατέθεσε προσφορά για την κάλυψη από αύριο των πέντε παραλιών με ναυαγοσώστες, αναλογικό με το ποσοστό έκπτωσης που έδωσε στον κύριο διαγωνισμό.

Οι παραλίες που θα καλυφθούν με ναυαγοσώστες είναι του Αναύρου, των Αλυκών, της Δημοτικής πλαζ Αλυκών, της Ν. Αγχιάλου και του Καρνάγιου στον πρώην δήμο Αρτέμιδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου