Τουριστικό λεωφορείο της Θεσσαλίας περιοδεύει

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-30, 13:08:43
Τουριστικό λεωφορείο της Θεσσαλίας περιοδεύει

 Να προσελκύσει τουρίστες από τη Δυτική αλλά και την Κεντρική Μακεδονία επιδιώκει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνεχίζοντας μία παράδοση ετών, ειδικά φέτος που η οικονομική κρίση βαρύνει ακόμη περισσότερο τον τομέα του τουρισμού. Η αιρετή Περιφέρεια θεωρεί ότι η Θεσσαλία έχει πολλά περιθώρια να αποκομίσει τουριστικό μερίδιο από τη Μακεδονία, που είναι μια αξιόλογη αγορά, με εύκολη πρόσβαση. 

 

Πρόθεσή της είναι να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ατού της Θεσσαλίας και να τα κάνει ευρύτατα γνωστά σε ένα πλήθος ανθρώπων που αγνοούν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει τουριστικά η περιοχή μας.

 

Για το σκοπό αυτό το ειδικά διαμορφωμένο τουριστικό λεωφορείο πραγματοποιεί από 28 έως και τις αρχές Ιουνίου καμπάνια σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα, Νάουσα, Βέροια, Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε δύο πόλεις τη Νάουσα και τη Βέροια. Στις εκδηλώσεις αυτές θα γίνει παρουσίαση της Θεσσαλίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συγχρόνως θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ από την Θεσσαλία σε μεγάλη οθόνη. Παράλληλα θα γίνει και παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων με φόντο την Θεσσαλία και ταυτόχρονα θα δοθεί μία μικρή διάλεξη για τον Τουρισμό και τη θεσσαλική γη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=