ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγές στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο

αλλαγές-στο-γαλάζιο-ψηφοδέλτιο-284216

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Με την προσθήκη δύο νέων προσώπων στην έκτη και έβδομη θέση και αλλαγές όσον αφορά στην κατάταξη των υποψηφίων μετά την αποχώρηση του πρώην βουλευτή Γιώργου Σούρλα, αλλά και τη συμμετοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και όχι στη Μαγνησία, όπως είχε επιλέξει στις εκλογές της 6ης Μαΐου, κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μαγνησίας.

Στη λίστα υποψήφιοι κατά σειρά εκλογής θα είναι στην πρώτη θέση ο Θανάσης Νάκος, στη δεύτερη θέση η Ζέττα Μακρή , στην τρίτη θέση ο Χρήστος Μπουκώρος, στην τέταρτη ο Αργύρης Μποντός , στην πέμπτη η Μαρία Καπάνη, στην έκτη θέση η Έλενα Αντωνοπούλου από τη Δημοκρατική Συμμαχία και στην έβδομη θέση ο Σπύρος Δεσύλλας.

Στο ψηφοδέλτιο δεν θα συμμετέχει ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Παύλος Μαρκάκης που προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

Αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου πραγματοποιείται η ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση στο VOLOS PALACE στις 7.30 το απόγευμα και ουσιαστικά αποτελεί την πρεμιέρα της νέας προεκλογικής περιόδου, που θα περιλαμβάνει εντελώς διαφορετικό πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό από τις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου. Οι υποψήφιοι βουλευτές θα λειτουργήσουν ως κλιμάκια των δύο ατόμων προκειμένου να καλυφθούν με ομιλίες όλες οι έδρες των πρώην καποδιστριακών Δήμων και ό,τι είναι δυνατόν περισσότερο στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές. Εξετάζεται εξάλλου το θέμα της πραγματοποίησης κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στο Βόλο, το θέμα της οργάνωσης αντιπροσώπων και διανομής ψηφοδελτίων.

Με αφορμή τη μη παρουσία του στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Π. Μαρκάκης, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση: «Είχα δηλώσει εξαρχής ότι η επανένταξή μου στη Ν.Δ. δεν ήταν συνδεδεμένη με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο. Μπορώ -όπως έκανα πολλές φορές- να βοηθήσω τον αγώνα για ένα ευρωπαϊκό πατριωτικό μέτωπο με άλλο τρόπο και χωρίς να διαταράξω την ησυχία της υπάρχουσας τοπικής λίστας της Ν.Δ. Εξάλλου η κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα, η συμμετοχή μου στα κοινά και η πολιτική μου συμπεριφορά αξιολογούνται καθημερινά από τους πολίτες της Μαγνησίας».

Χωρίς αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ δεν έγινε καμία αλλαγή στη λίστα και η εκπροσώπηση θα είναι με τη σειρά κατάταξης, με υποψηφίους τους Κ. Καρτάλη, Εύη Αδαμάκη, Τζούλια Τσαλίκη, Γ. Αναστασίου, Κατερίνα Γαργάλα, Δημ. Σπανό και Φ. Κοφινά.

Χθες το βράδυ εγκαινιάστηκε στον Αλμυρό το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ παρουσία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου και η λειτουργία εκλογικού κέντρου στο Βόλο.

Στο μεταξύ στο Βόλο θα βρεθεί αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγ. Βενιζέλος.

Ιδιαίτερο βάρος εξάλλου θα δοθεί με εξορμήσεις κλιμακίων σε Βόλο και Νέα Ιωνία που το ΠΑΣΟΚ υπέστη καθίζηση καθώς επίσης και στην καθημερινή προσέγγιση των πολιτών και την επικοινωνιακή προβολή των θέσεων του κόμματος.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου