ΤΟΠΙΚΑ

Ο Νίκος Ζαλίκας πήρε τις εγγυήσεις και ξεκίνησε το «κτίσιμο» της νέας Νίκης

ο-νίκος-ζαλίκας-πήρε-τις-εγγυήσεις-και-851206

Ο Νίκος Ζαλίκας πήρε τις εγγυήσεις που ζητούσε και από χθες θεωρείται και πάλι προπονητής της Νίκης, κάνοντας μάλιστα στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού σταδίου στο Πανθεσσαλικό την πρώτη προπόνηση, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι κτίζεται η νέα Νίκη…
Η Νίκη, έστω και με καθυστέρηση, ξεκίνησε προετοιμασία, αλλά κάνει και μεταγραφές…
Στην προπόνηση συμμετείχαν και δύο ποδοσφαιριστές από την Βουλγαρία, ο Νικολάι Μπόιτσεφ και ο Σιμεόν Μπιρόκοφ, καθώς και ο Καρδιτσιώτης μέσος Γιώργος Τάντος που προέρχεται από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Σήμερα αναμένονται να προπονηθούν ο αμυντικός Χρήστος Καμπουρέλης που έπαιζε στο Συκούριο και πιο πριν σε Θησέα και Σκιάθο, ο Διονύσης Στούπας (Θήβα), καθώς και ο 19χρονος επιθετικός Νίκος Αραπέλης, που ανήκε στην Βέροια.
Το Σαββατοκύριακο θα δώσει το παρών για δοκιμή και ο Νίκος Γκαλίτσιος από τον Τύρναβο, ενώ η Νίκη βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 27χρονου μέσου Κώστα Γεραγώτη από τον Θρασύβουλο (έχει παίξει ακόμη σε Λύκους και Πολύκαστρο) και του 209χρονου Θανάση Παντελιάδη, που έπαιξε 3 ματς στη Βέροια και πιο πριν έπαιζε στον Εθνικό Κατερίνης.
Η Νίκη έκανε ακόμη πρόταση στον Γ. Τριχιά, συζητά με δυο παίκτες από τον Ιωνικό και περιμένει απαντήσεις για δυο δανεικούς από μεγάλη ΠΑΕ.
Οι εννιά «νέοι» που της Νίκης επίσημα είναι οι Βασίλης Μπλότσικας (17χρ. μέσος), Αντώνης Μενεξές (17χρ. μεσοεπιθετικός), Γιώργος Μπουτογιάννης (27χρ. στόπερ), Κώστας Καρακώστας (18χρ. μέσος), Θοδωρής Μητράκας (26χρ. δεξί χαφ), Ηλίας Μαρκάκης (20χρ. στόπερ), Δημήτρης Καλαϊτζίδης (20χρ. μεσοεπιθετικός), Γιώργος Ζαγοριανός (22χρ. επιθετικός), Φώτης Τάσσος (19χρ. γκολκίπερ), ενώ από πέρσι συνεχίζουν ο τερματοφύλακας Γιώργος Δινόπουλος, ο επιθετικός Κώστας Ζαχαράκης και ο μέσος Μιχάλης Κουτσογιάννης.
Οι προπονήσεις της ομάδας για το πρώτο Στάδιο της προετοιμασίας θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Χάνια του Πηλίου, όπου εκεί θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο με ασκήσεις φυσικής και τεχνικής κατάστασης.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. ο κ. Ζαλίκας δήλωσε:
«Ξεκινήσαμε να χτίζουμε την νέα ΝΙΚΗ. Σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση, όμως έχουμε όλοι μας χρέος να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, αντάξια του ονόματος, της ιστορίας και των φιλάθλων της λαοφιλούς ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Τίποτε δεν είναι εύκολο και τίποτε δεν σου χαρίζεται, αν δεν ιδρώσεις και δεν αγωνιστείς για τους στόχους σου.
Είμαστε όλοι μας έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα μας και πιστεύουμε πως σύντομα η ΝΙΚΗ θα βρει τον δρόμο της.
Πιστεύω πως σύντομα θα αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που έχουμε επιλέξει, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε σαν ομάδα».

* Στο μεταξύ εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση Ομίλου φιλάθλων Νίκης – blue angels – blue club “Π. Ντοκούζης”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Ζητάμε από την Ερασιτεχνική Νίκη να πάρει θέση άμεσα και να δώσει λύση τώρα στην κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, καθώς φέρει άμεσα ευθύνη και αυτή. Ζητάμε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης μελών της Ερασιτεχνικής Νίκης και τη συμπαράσταση όλων, εναντίον αυτών που έχουν φέρει την ομάδα μας σε αυτή την κατάσταση».
Στην αναφορά στην ΠΑΕ υπάρχουν τα ερωτήματα: «Μπορούσατε να ανεβάσετε την ομάδα στην Α’. Μπορούσατε να σώσετε την ομάδα και να παραμείνει στη Β’. Γιατί ασχολείστε ακόμα; Γιατί δεν παραδίδετε τις μετοχές σας; Γιατί ασχολείστε, ενώ δεν μπορείτε; Ποιοι σας κρατούν εκεί; Ποιοι σας δίνουν το δικαίωμα να παίζετε τόσα χρόνια και να κοροϊδεύετε τον κόσμο; Φτάνει πια η κατρακύλα.
Φτάνει πια η κοροϊδία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου