ΤΟΠΙΚΑ

Δύο νέες υποψηφιότητες στη ΝΔ Μαγνησίας

δύο-νέες-υποψηφιότητες-στη-νδ-μαγνησί-285216

Ο κ. Σπύρος Δεσύλλας και η κ. Ελενα Αντωνοπούλου συμπλήρωσαν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μαγνησία. Δεν συμμετέχει τελικά ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Παύλος Μαρκάκης, ενώ έχει αποχωρίσει ο κ. Γ. Σούρλας. Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν την λίστα υποψηφίων του κόμματος ανάλογα με την σειρά σταυροδοσίας.

Στο ψηφοδέλτιο των κομμάτων «Δημιουργία Ξανά- Δράση» στη Μαγνησία οι υποψήφιοι θα είναι πέντε, οι κ.κ. Ανθή Αποστολίδου, Διανέλλος Γεωργούδης Κ Θεοδωρακάκης (από την «Δημιουργία Ξανά») υποψήφιος από την «Δράση» και ο κ. Σταμάτης Παπαδήμος (ήταν υποψήφιος με την «Δημοκρατική Συμμαχία»).

Στις 12 το μεσημέρι παρουσιάζεται επίσημα το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αριστεράς», στην Ενωση Συντακτών. Δύο νέα πρόσωπα είναι ο πρώην Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Ορέστης Παπαχρήστος και η πρόεδρος του Ιδρύματος Πορφυρογένη Αγριάς κ Ελένη Πορφυρογένη.

Στο μεταξύ τα μεσάνυχτα σήμερα λήγει η προθεσμία κατάθεσης στο Πρωτοδικείο των αιτήσεων υποψηφίων βουλευτών και κομματικών συνδυασμών στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο κρατικός μηχανισμός προχωρά στην προετοιμασία των εκλογών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου Εσωτερικών. Ηδη έχει αρχίσει η κατάθεση υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου