ΤΟΠΙΚΑ

Toν συνέθλιψε διερχόμενο φορτηγό – Σοκαριστικό τροχαίο στον κόμβο Αερινού

toν-συνέθλιψε-διερχόμενο-φορτηγό-σοκα-867670

Φρικτό θάνατο βρήκε 53χρονος οδηγός νταλίκας από τη Λάρισα- Είχε βγει από το αυτοκίνητο γιατί υπέστη βλάβη το αυτοκίνητο – Τον παρέσυρε άλλο φορτηγό που έπεσε πάνω του

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στην Εθνική οδό, στο ύψος του κόμβου του Αερινού και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου οδηγού νταλίκας, από τη Λάρισα.

Ο άτυχος άνδρας βρήκε φριχτό θάνατο, αφού τον συνέθλιψε κυριολεκτικά διερχόμενο φορτηγό. Ο Λαρισαίος οδηγός υπέστη βλάβη στο φορτηγό του. Σταμάτησε να ελέγξει τι συμβαίνει. Την ώρα που κατέβηκε από τη νταλίκα στο οδόστρωμα, προκειμένου να τοποθετήσει τον χαρακτηριστικό κώνο που ειδοποιεί τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα διότι κάτι έχει συμβεί, περνούσε το άλλο φορτηγό. Επεσε πάνω στο όχημα και στον 53χρονο!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο άτυχος αυτοκινητιστής από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης σφηνώθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού του να σφαδάζει. Τα τραύματά του ήταν παρά πολύ σοβαρά, ενώ υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία.

Στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης σε Τροχαία και Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός.

Οι σειρήνες του ασθενοφόρου και της Πυροσβεστικής «ούρλιαζαν», ενώ στο σημείο έσπευσε αμέσως και περιπολικό του τμήματος του Αυτοκινητόδρομου, προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Το σκηνικό που αντίκρισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι άνδρες της Τροχαίας ήταν τραγικό. Παρόλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες για να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο οδηγό, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Νοσοκομείο και ενώ στο Αχιλλοπούλειο ήταν σε αναμονή όλοι στην αίθουσα ανάνηψης, ο αυτοκινητιστής άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Η νταλίκα που οδηγούσε ο 53χρονος μόλις είχε σταθμεύσει λόγω της βλάβης. Το δρομολόγιο του Λαρισαίου οδηγού θα τερμάτιζε στη γειτονική πόλη. Δυστυχώς έμελλε να είναι το τελευταίο για τον ίδιο.

Ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν σοκαρισμένος και έλεγε ότι δεν αντιλήφθηκε άνθρωπο στο οδόστρωμα. Δ εν χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Βόλου. Παρέμεινε στο σημείο για να καταθέσει για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Αυτοκινητοδρόμων.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου