ΤΟΠΙΚΑ

Τράπηκε σε άτακτη φυγή ο Ζαλίκας

τράπηκε-σε-άτακτη-φυγή-ο-ζαλίκας-851206

Αφαντος είναι από χθες ο Νίκος Ζαλίκας. Ο νέος προπονητής της Νίκης έγινε κιόλας πρώην… Μόλις προχθές είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και από το προηγούμενο Σάββατο αντικατέστησε στο πάγκο τον Σταύρο Διαμαντόπουλο. Χθες είχε ραντεβού το απόγευμα στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο δεν πήγε ποτέ. Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στην Κατερίνη. Ο μάνατζέρ του μιλούσε για παραίτηση, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε δηλώσει επίσημα κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι ότι τράπηκε σε άτακτη φυγή…

Κανείς δεν ήξερε μέχρι αργά χθες το βράδυ ή μάλλον δεν μπορούσε να καταλάβει ακριβώς και να εξηγήσει την συμπεριφορά του Νίκου Ζαλίκα. Ο πρόεδρος κ. Κώστας Χρόνης δήλωνε μέχρι το απόγευμα άγνοια για το γεγονός και, όπως ο ίδιος έλεγε, το πρωί είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο για να κανονίσουν κάποιες μεταγραφές και τα εισιτήρια για το ταξίδι ενός κοινοτικού που ενδιέφερε την ομάδα. Το απόγευμα όμως οι ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα γίνει η προπόνηση. Αυτό το γεγονός προκάλεσε ερωτήματα και στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι κανείς δεν μπορούσε να βρει τον Ζαλίκα και να επικοινωνήσει μαζί του. Μάλιστα μέχρι αργά χθες το βράδυ ο Κατερινιώτης τεχνικός δεν είχε μπει καν στον κόπο να παραιτηθεί, αλλά ούτε και είχε μιλήσει με κάποιο στέλεχος της διοίκησης.
Η Νίκη βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ξανά σε λιγότερο από μια εβδομάδα σε αναζήτηση προπονητή, με τον Κώστα Χρόνη να δηλώνει ανήσυχος για όλα όσα διαδραματίζονται. Ο πρόεδρος της ομάδας πιστεύει μάλιστα ότι όλα αυτά που συμβαίνουν γίνονται εκ των έσω. Από ανθρώπους δηλαδή που βρίσκονται κοντά στη Νίκη και τους οποίους δεν τους υπολόγιζε για το νέο Δ.Σ. Γι’ αυτούς που μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Ταχυδρόμο και απειλούσε ότι θα τους κατονομάσει δημόσια… Η πίεση που ασκείται και η αγωνία του για την ομάδα τον οδήγησε μάλιστα σε ένα επεισόδιο με την φυσιοθεραπεύτρια της ΠΑΕ, από την οποία και έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη μέσω των ΜΜΕ για την συμπεριφορά του και εμφανίστηκε μετανιωμένος για όλα όσα ειπώθηκαν, δείχνοντας ότι έγιναν σε μια στιγμή έντασης.
Οσον αφορά στο Νίκο Ζαλίκα έσπασε όλα τα ρεκόρ… Η τριήμερη παραμονή του στη Ν. Ιωνία είναι η μικρότερη που έχει καταγράψει προπονητής στην ομάδα της Νίκης. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατέχει από την περσινή σεζόν ο Μούτας, που έμεινε μια εβδομάδα. Πάντως τα πρωτεία διεκδικεί κι ο Αλέφαντος, που βέβαια κατά την διοίκηση δεν υπήρξε επίσημα ποτέ προπονητής της Νίκης. Ηρθε στο Παντελής Μαγουλάς για μια ημέρα, μίλησε στους παίκτες, παρακολούθησε από την κερκίδα ένα παιχνίδι στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Αθηνών και στην συνέχεια δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τον κυανόλευκο πάγκο…
Εν τω μεταξύ χθες αργά το βράδυ είχαν συγκέντρωση οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης και των τριών κλαμπ για να πάρουν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν και θα αντιδράσουν, αφού έχουν καταλάβει ποιοι δρουν στο παρασκήνιο και εμποδίζουν την ομάδα. Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα γίνουν σήμερα γνωστά, χωρίς να αποκλείεται να ψηφίσουν και αποχή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου