ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεψαν το μηχανάκι διανομέα στον Βόλο την ώρα που παρέδιδε παραγγελία

εκλεψαν-το-μηχανάκι-διανομέα-στον-βόλ-860396

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας 35χρονος Βολιώτης, πατέρας τριών μικρών παιδιών, που έμεινε χωρίς μεροκάματο μέρες Χριστουγέννων, διότι άγνωστοι του έκλεψαν το μηχανάκι με το οποίο κάνει διανομές παραγγελιών.

Ο 35χρονος εργάζεται στον τομέα delivery, γνωστής αλυσίδας με καφέ και έτοιμο φαγητό. Την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε μία τηλεφωνική παραγγελία για την οδό Κύπρου. Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ. Ανέλαβε να την παραδώσει. Ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφτασε στο σημείο που είχε υποδειχθεί από τους πελάτες. Προκειμένου να παραδώσει γρήγορα την παραγγελία και να επιστρέψει στο μαγαζί που εργάζεται, αφηρημένος άφησε τα κλειδιά πάνω στο μηχανάκι. Μόλις επέστρεψε το δίκυκλο είχε κάνει «φτερά». Άγνωστος ή άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν. Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που παρέδωσε την παραγγελία είναι ένα πάρκο. Περνώντας ο ίδιος αντιλήφθηκε κίνηση στο πάρκο. Δεν αποκλείεται να τον παρακολούθησαν και μόλις συνειδητοποίησαν τα κλειδιά πάνω στο μηχανάκι, το άρπαξαν και έγιναν καπνός.

Για την κλοπή έγινε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, ενώ σε ανάρτησή του ο Βασίλης Τόπας, ανέφερε: «Πριν μια ώρα διανομέας της εταιρείας Smokers αφήνοντας το μηχανάκι να παραδώσει παραγγελία στη Κύπρου στο παρκάκι κάποιος, ή κάποιοι του κλέψανε το μηχανάκι. Daytona μαύρο 125 cc με πινακίδα ΒΤΒ 786. Παρακαλώ οποίος δει το μηχανάκι ας ειδοποιήσει την αστυνομία η το Smokers στο 2421303333.Το παιδί είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά και τρέχει όλη μέρα για το μεροκάματο. Ευχαριστώ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου