ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο βρέφους 30 ημερών

σοκ-στον-βόλο-από-τον-θάνατο-βρέφους-30-η-881269

Την απόλυτη τραγωδία βιώνει μία οικογένεια στον Βόλο που «έχασε» το 30 ημερών παιδάκι τους.

Ο μικρός Ραφαήλ, γεννήθηκε πριν έναν μήνα ακριβώς σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας και αμέσως διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα δύσπνοιας. Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης διαπίστωσε ότι ο μικρούλης έπασχε από ένα σπάνιο σύνδρομο. Το βρέφος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρουσίασε σχετική βελτίωση, όταν ένας μύκητας εισήλθε στον οργανισμό του, με αποτέλεσμα ο Ραφαήλ να παρουσιάσει και πάλι επιδείνωση.

Χθες, 13 Δεκεμβρίου, το μόλις 30 ημερών βρέφος, κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σκορπώντας απέραντη θλίψη στους γονείς του. Απαρηγόρητη η μητέρα, ξεσπά μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ψυχάκι μου όμορφο, πόσο πόνο νιώθουμε όλοι μας σε περιμέναμε να έρθεις και να γεμίσεις το σπίτι με χαρές φωνές κλάματα χαράς, αλλά δυστυχώς μικρέ μας Ραφαήλ ο θεούλης σε ήθελε κοντά του είσαι μέσα στην καρδιά μας για πάντα. Σαγαπάμε» γράφει η μητέρα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πατέρας του παιδιού κάνει λόγο για ιατρικά λάθη και αμέλεια, ενώ τονίζει ότι θα κινηθούν νομικές διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην περάσει κανένας άλλος γονιός αυτός που πέρασε ο ίδιος και η σύζυγός του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου