ΤΟΠΙΚΑ

«I love Volos – Christmas Edition» 2022

i-love-volos-christmas-edition-2022-888332

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «I love Volos Christmas Edition» 2021 που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου. Οι φωτογραφίες που βραβεύτηκαν τέθηκαν στην κρίση ειδικής επιτροπής στην οποία μετείχαν οι Χρύσα Δραντάκη – προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου – Δρ. Κοινωνιολογίας της Τέχνης, Λέων Μουρτζούκος – πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου – δάσκαλος φωτογραφίας) και Λευτέρης Πλαβός – εκπαιδευτικός – αρχιτέκτονας.

Τα βραβεία απένειμε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Γεώργιος Βλιώρας. Το 1o Βραβείο απονεμήθηκε στον Τριαντάφυλλο Μπάρδα, το 2ο βραβείο στον Μάριο Σταυρέλη και το 3ο βραβείο στους Απόστολο Αλεξίου και Έλενα Καρούσου.

Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται και φέτος και οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερέστερα για τους όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου: https://doepap.gr/.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή, από μέρους των διαγωνιζομένων, όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης και η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την κρίση. Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών είναι μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Πολιτισμού 2421082358 και 2421082870.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου