ΤΟΠΙΚΑ

Ενέργειες του Χρήστου Μπουκώρου για την αποκατάσταση του ελικοδρομίου Σκοπέλου

ενέργειες-του-χρήστου-μπουκώρου-για-τ-889251

Την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Σκόπελο, ο κ. Κωνσταντίνος Τσιώρος, στέλεχος της ΑΠΑ (Αρχή Πολιτικής Προστασίας) προκειμένου να προβεί σε εκτίμηση ζημιών και συλλογή απαραίτητων στοιχείων, ώστε να ακολουθήσει η εκπόνηση μελέτης σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου για την αποκατάσταση του ελικοδρομίου του νησιού.

Είχε προηγηθεί αίτημα του Δήμου Σκοπέλου προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για έγκριση κονδυλίου ύψους 130.000 ευρώ. Είναι όμως υποχρεωτική η εκτίμηση από πλευράς της ΑΠΑ για τις αναγκαίες εργασίες που πρέπει να γίνουν, ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό το ελικοδρόμιο της Σκοπέλου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης υποδομής για τους κατοίκους της Σκοπέλου, επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Ιωάννη Ξιφαρά, ο οποίος με τη σειρά του σε συνεργασία με την ΑΠΑ, φρόντισε να δρομολογηθεί άμεσα η αυτοψία και οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να παραδοθεί και πάλι το ελικοδρόμιο στους κατοίκους της Σκοπέλου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος τόνισε ότι «ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Ιωάννης Ξιφαράς και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είναι πάντα κοντά στα δίκαια αιτήματα και τα προβλήματα της Μαγνησίας και ιδιαίτερα για το ελικοδρόμιο, κινητοποιήθηκαν άμεσα καθώς ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες η συγκεκριμένη υποδομή είναι ζήτημα ζωής σε έκτακτες περιπτώσεις για τους νησιώτες μας», κατέληξε ο βουλευτής Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου