ΤΟΠΙΚΑ

Συγκίνηση για τον θάνατο της Ευδοκίας Καπούλα

συγκίνηση-για-τον-θάνατο-της-ευδοκίας-889519

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος της Ευδοκίας Καπούλα, σε ηλικία 67 χρόνων. Η Ευδοκία Καπούλα, θεία της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυς, ήταν γνωστή επαγγελματίας στην πόλη του Βόλου. Δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στον τομέα των τζακιών. Διατηρούσε για πολλά χρόνια επιχείρηση στην οδό Αναλήψεως. Ήταν σύζυγος του Αποστόλη Καπούλα, ο οποίος πνίγηκε το 1998 κατά τη διάρκεια ψαροντούφεκου.

Την επιχείρηση μετά την απώλειά του ανέλαβε μόνη της η Ευδοκία Καπούλα. Ήταν εξαιρετική επαγγελματίας και πολύ αγαπητός άνθρωπος. Γυναίκα με ευαισθησίες, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, δίνοντας μάχες για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούσαν τους μικρομεσαίους.

Ασυμβίβαστη και διορατική, ήταν από τις ελάχιστες γυναίκες που είχαν αναμιχθεί ενεργά με τον θεσμό του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Είχε διατελέσει μέλος της διοικητικής Επιτροπής.

Για πολλά χρόνια έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο. Όλοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρει και θα «ξεγελάσει» τον θάνατο.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε το τελευταίο διάστημα. Νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας την οικογένειά της και όσους τη γνώριζαν στο πένθος.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου