ΤΟΠΙΚΑ

Ονοματοδοσία στο σχολείο των Κάτω Λεχωνίων

ονοματοδοσία-στο-σχολείο-των-κάτω-λεχ-891020

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τοπάλειου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Λεχωνίων στα Κάτω Λεχώνια του Δήμου Βόλου, εκδήλωση ονοματοδοσίας προς τιμήν του ομότιμου καθηγητή Νευροψυχολογίας και Νευρογλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κου Αργύρη Καραπέτσα.

Ο κύριος Αργύρης Καραπέτσας είναι ένας επιστήμονας με σημαντική συνεισφορά στην παιδαγωγική επιστήμη καθώς είναι αυτός που εισήγαγε την Νευροψυχολογία στην χώρα μας και αυτός που ίδρυσε το τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε να τον τιμήσει για το πολύπλευρο έργο του δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι :

Σαπουντζάκη Γαλήνη, επίκουρος καθηγήτρια ελληνικής νοηματικής γλώσσας του Παιδαγωγικού τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αποστόλης Φώτης , διδάκτωρ του τμήματος Ειδικής Αγωγής.

Παναγιώτης Μανδράκης , διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Βόλου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μαθητές του Τοπάλειου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Λεχωνίων, με δρώμενο που αναφέρεται σε στιγμές της ζωής του καθηγητή και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βόλου που με ελληνικούς χορούς θα τιμήσουν την εκδήλωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου