ΤΟΠΙΚΑ

Τον έσωσε το ένστικτο της μάνας:Σε ημιθανή κατάσταση στο Νοσοκομείο

τον-έσωσε-το-ένστικτο-της-μάναςσε-ημιθ-891770

Η περιπέτεια 33χρονου και η έγκυρη παρέμβαση, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή του

Το ένστικτο μίας μάνας έσωσε κυριολεκτικά ένα 33χρονο παλληκάρι στον Βόλο. Ο νεαρός υπέστη διαβητική κρίση. Μολονότι δεν αισθανόταν καλά, μιλώντας τηλεφωνικά με τη μητέρα του που βρισκόταν στην Αθήνα, την καθησύχασε ότι είναι υγιής και ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Δεν ήθελε να την ανησυχήσει. Η μητέρα του, όμως, μόνο από τον τόνο της φωνής του κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Αντιλαμβανόμενη ότι το παιδί της κινδυνεύει έσπευσε να ενημερώσει γείτονες, από τους οποίους ζήτησε να σπεύσουν στο σπίτι για να δούνε πως ήταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνοι που μετέβησαν στο σπίτι του 33χρονου, τον βρήκαν κάθιδρο και σχεδόν χωρίς αισθήσεις. Ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές πως η κατάσταση της υγείας του βρισκόταν σε κίνδυνο. Γιατροί που ανέλαβαν να διαχειριστούν το περιστατικό μετέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι ο 33χρονος πραγματικά σώθηκε χάρη στο ένστικτο της μητέρας του, που συνειδητοποίησε εγκαίρως ότι κάτι δεν πάει καλά. «Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τί θα μπορούσε να συμβεί, αν η μητέρα δεν ενημέρωνε εγκαίρως τους γείτονες και δεν ζητούσε βοήθεια», τόνιζαν στην εφημερίδα.

Μέσα στην ατυχία του ο 33χρονος τελικά μεταφέρθηκε εγκαίρως στο Νοσοκομείο Βόλου, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον έχει ανακάμψει και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, αφού το σοκ που υπέστη ξεπεράστηκε με την κατάλληλη αγωγή.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου