ΤΟΠΙΚΑ

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

αποτελέσματα-και-σκόρερ-στα-ματς-της-ε-891800

Οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους στο σημερινό άνοιγμα της αυλαίας της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, αφού στα τέσσερα παιχνίδια που διεξήχθησαν οι τρεις νίκησαν και χωρίς να δεχθούν γκολ.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Θησέας, που ήταν γηπεδούχος στο Βασδέκειο κι όχι στην Αγριά, θέλοντας έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο, ήταν καλύτερος του Ρήγα Φεραίου και επικράτησε δίκαια με 3-0. Αρχικά στο 32’ ο Καραμανλής με εντυπωσιακό εναέριο τακουνάκι μετά τη σέντρα του Λίτσου έγραψε το 1-0 και στο 38’ ο Σιώμος το 2-0 σε υποδειγματική αντεπίθεση, με την μπάλα να περνά, πριν φτάσει στον σκόρερ, διαδοχικά από Αλαμάνη, Τσανάκα και Κουκουτή. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 80’ ο Κωνσταντίνος Κόφφας, που είχε μπει ως αλλαγή, με πλασέ από το ύψος της περιοχής. Ο Θησέας μπορούσε να κάνει και το 4-0 λίγο πριν το τέλος στο δοκάρι που είχε ο Λίτσος σε λόμπα.

Ο Σαρακηνός κατάφερε να πάρει το τρίποντο με αντίπαλο τον Αίαντα με 1-0. Ο Μπαρλαγιάννης στο 50’ με προβολή από τη μικρή περιοχή μετά από παράλληλη σέντρα του Δημόπουλος από τα δεξιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο σκόρερ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Καραγιάννη στο 15’, που κέρδισε πάντως σ’ εκείνο το λεπτό την αποβολή στο 15’ με απευθείας κόκκινη του τερματοφύλακα Κουτσογεωργίου, ο οποίος τον ανέτρεψε εκτός περιοχής, ενώ ήταν μόνος. Ο Κουτσογεωργίου, ελλείψει άλλου γκολκίπερ στον πάγκο, αντικαταστάθηκε από τον μεσοεπιθετικό Παναναγιώτη Βούλγαρη, που πρώτη φορά έπαιξε τερματοφύλακας στην καριέρα του.

Ο Τοξότης συνέτριψε με 5-0 την Ενωση Λεχωνίων Νηλέα (8’, 52’ Βαλωτής, 14’ πεν. Σκλαπάνης, 49’ Κωνσταντάκος, 79’ Ζαφειρίου), αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ανύπαρκτο πέναλτι στο 2-0 και για οφσάιντ στο 3-0, βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση εναντίον του Γ. Τασιόπουλου. Στους πρωταγωνιστές και ο Κόντρα, που έβγαλε την ασίστ στον Βαλωτή στο πρώτο γκολ και κέρδισε το πέναλτι λίγο αργότερα.

Το διπλό πήρε ο Γ.Σ. Αλμυρού στο Σέσκλο με το 0-2 επί της Ακρόπολης. Στο 18’ ο Κοντοβάς με πέναλτι που κέρδισε ο Κλουκουτάρας άνοιξε το σκορ και το έκλεισε στο 95’ ο Αραπίτσας.

Στη Β’ ΕΠΣΘ την 3η νίκη του πέτυχε ο Αστέρας Ριζομύλου με το 2-0 επί του Πανιωνίου (στο 11’ ο Γουτούλης και στο 52’ ο Κονσταντίν τα δύο γκολ, ενώ οι Φλώρος, Σεφερκόλι, Κουτσαρνάκης είχαν δοκάρια) και την πρώτη η Αγία Παρασκευή. Η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη επικράτησε 2-1 του Διαγόρα (10’ Κούκιος, 90’ Λούμπαρδος-83’ πεν. Τζίκας), με τους γηπεδούχους να έχουν και τρία δοκάρια με τους Κούκιο, Δημόπουλο και Μακάκα.

Το πιο σημαντικό γεγονός ήταν πάντως ότι η Σκιάθος έσπασε το αήττητο της Α.ΠΟ.Β., που μετρούσε το τρία στα τρία. Στο βοηθητικό του ΕΑΚ οι νησιώτες πανηγύρισαν το διπλό σε βραδινό ματς με σκορ 1-2 (85’ Σιαφαρίκας – 9’ Μανωλιός, 78’ Τζελάι Χρήστος). Στο πρώτο μέρος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο προπονητής της Σκιάθου, Βασίλης Μυγδαλάκης, και στο δεύτερο από τον πάγκο της Α.ΠΟ.Β. ο πρόεδρος, Παναγιώτης Κεραμίδας.

Τέλος, στη Γ’ ΕΠΣΘ με 4-1 επιβλήθηκαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης του Απόλλωνα Καναλίων (35’ πεν. Γκινίδης, 50’ Βούλγαρης, 65’ Αλεξάνδρου, 73’ Σιαφαρίκας-20’ πεν. Τσιάντος) και με το ίδιο σκορ εκτός έδρας ο Αχιλλέας Αχιλλείου στο Ολίμπικο των Νέων Αγίας Αννας (72’ Κόπο-30’ Τσουκάρας, 41’, 66’ Κλίντον Κιόσκου, 75’ Κατσαβριάς).

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Α’ ΕΠΣΘ/6η αγωνιστική

Θησέας-Ρήγας Φεραίος 3-0

Σαρακηνός-Αίας Σούρπης 1-0

Ακρόπολη-Γ.Σ. Αλμυρού 0-2

Τοξότης-Ε.Λ. Νηλέας 5-0

Β’ ΕΠΣΘ/4η αγωνιστική

Αγία Παρασκευή-Διαγόρας 2-1

Αστέρας Ριζ. Πανιώνιος 2-0

Α.ΠΟ.Β.-Σκιάθος 1-2

Γ’ ΕΠΣΘ/2η αγωνιστική

Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας Αχ. 1-4

Ν.Α. Νίκης-Απόλλων Καν. 4-1

Το αυριανό πρόγραμμα

Α’ ΕΠΣΘ

Γηπ. Αργαλαστής (15:00):

Α.Ε. 2002-Αγία Άννα,

Γηπ. Αγχιάλου (15:00):

Αγχίαλος-Πύρασος,

Γηπ. Σούρπης (15:00):

Δήμητρα-Μαγνησιακός,

Β’ ΕΠΣΘ

Γηπ. Βασδέκειο (11:00):

Δάφνη-Μικροθήβες,

Γηπ. Σκοπέλου (12:00):

Σκόπελος-Ιάσων Αλλης Μεριάς,

Γηπ. Πλατάνου (15:00):

Μυρμηδόνες-Άνθιμος Γαζής,

Γ’ ΕΠΣΘ

Γηπ. Χλόης (15:00):

Χλόη-Κένταυρος ΝΠ

Γηπ. Βοηθητικό ΕΑΚ (18:30):

Άνω Λεχώνια-Πηλέας

Γηπ. Βασδέκειο (18:30):

Ελευθεριακός-Ατρόμητος

Ρεπό: Ηρακλής Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου