ΤΟΠΙΚΑ

Βazaar με χριστουγεννιάτικα είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

βazaar-με-χριστουγεννιάτικα-είδη-από-το-χ-853223

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars, που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να αναδείξει το πολύτιμο μήνυμα των Χριστουγέννων, την αξία της προσφοράς. Το bazaar στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου από τις 14 έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 21:00 και από την Πέμπτη 15 έως την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Οι φίλοι του Οργανισμού μπορούν να αποκτήσουν γούρια, στολίδια, παιχνίδια, είδη σπιτιού και γραφείου, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές των εθελοντών του, μέσα από μια πλούσια, ανανεωμένη συλλογή με είδη που φέρουν το λογότυπο και τα εικαστικά του Οργανισμού.

Τα χριστουγεννιάτικα bazaars διοργανώνονται με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού, των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του και τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια του.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών δωρεών πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με δική του απόφαση και πρωτοβουλία, ελέγχεται από το ξεκίνημα της λειτουργίας του από διεθνείς εταιρίες ορκωτών εκλεκτών και δημοσιοποιεί ετησίως τον ισολογισμό του και τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών. Μόνο το α’ εξάμηνο του 2022 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε, εξατομικευμένα και ολιστικά, 38.710 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου