ΤΟΠΙΚΑ

Μόνιμες προσλήψεις στο Αχιλλοπούλειο

μόνιμες-προσλήψεις-στο-αχιλλοπούλει-853244

Στο πλευρό των νοσοκομειακών γιατρών ν. Μαγνησίας, που ζητούν μόνιμες προσλήψεις στο Νοσοκομείο Βόλου, τάσσονται οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου».

Παράλληλα ζητούν από τη διοίκηση να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επαναλειτουργία του Ξενώνα συνοδών ασθενών.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εστάλη οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» τονίζουν: «οπως είναι γνωστό, ο σύλλογός μας προσφέρει καθημερινά και όποτε χρειΆΖΕΤΑΙ τις υπηρεσίες του με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Εχει κάνει έως σήμερα σημαντικές δωρεές, ενώ την περίοδο της πανδημίας διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, με την αγορά μηχανημάτων και υλικών, δαπανώντας ποσό άνω των 35.000 ευρώ, που προήλθε από δωρεές.

Από την ίδρυσή του έως σήμερα η συνεργασία του συλλόγου με τους εκάστοτε διοικητές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υπήρξε άριστη.

Δυστυχώς όμως οι προσπάθειές μας αυτές δεν αρκούν, αφού διαπιστώνουμε καθημερινά τα σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου, που έχουν να κάνουν με την έλλειψη του αναγκαίου φαρμακευτικού υλικού και κυρίως με την έλλειψη ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι φορείς του νομού μας να ενδιαφερθούν, ώστε η κυβέρνηση να προχωρήσει στις αναγκαίες προσλήψεις.

Παράλληλα ζητούμε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου να επιμεληθεί, ώστε να λειτουργήσει ο Ξενώνας συνοδών ασθενών, για τη δημιουργία του οποίου ο Χαράλαμπος Τσιμάς δαπάνησε μεγάλο χρηματικό ποσό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου