ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο αύριο Κυριακή το 3ο Thessaly Wine Festival

στον-βόλο-αύριο-κυριακή-το-3ο-thessaly-wine-festival-853308

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια της Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΠΕΔ Θεσσαλίας και την ΕΝΟΑΘΕ (Οίνοι & Αποστάγματα Θεσσαλίας) διοργανώνουν το Thessaly Wine Festival για τρίτη χρονιά, αύριο Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Eκδηλώσεων Ergon Showground, στο συγκρότημα Tσαλαπάτα.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει γευστικές δοκιμές κρασιών και τοπικών προϊόντων και Workshops. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 παρουσία της Χριστιάνας Καλογήρου, γενικής γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Προβλέπεται επίσης να μιλήσουν οι Θάνος Καραθάνος, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων, Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής Τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Βασίλης Κατσάρος, Sommelier, οινοχόος

Στόχος του 3ου Thessaly Wine Festival αποτελεί η ανάδειξη των θεσσαλικών ποικιλιών οίνου και των θεσσαλικών προϊόντων γενικότερα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον πλούτο και την ποικιλομορφία της θεσσαλικής αμπελουργίας δίνοντας βήμα στους καταξιωμένους και νεότερους παραγωγούς αλλά και σε επίδοξους νέους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη ναυαρχίδα των εξαγωγικών ποιοτικών προϊόντων της χώρας μας, το κρασί. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου